Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 18.2.


Pantse
 Share

Recommended Posts

Heräsin aamulla jo viideltä, mikä on todella harvinaista. Noh, ajattelin sitten näin vapaapäivän kunniaksi tehdä aamulenkuran. Pistin kahvin tulemaan, ja yritin vähän venytelläkin ja tehdä varvasjumppaa ennen lenkkiä. Tunsin ennen lähtöä, että aivan tyhjällä vatsalla ei lähdetty baanalle, vaikka vessareissut tuli tehtyäkin ennen lenkkiä. Reilun 4 kilsan jälkeen sitten tämä aavistus toteutui, ja tuli aika akuuttitarve löytää luonnonläheinen bajamaja, joka osoittautui varsin vaikeaksi tehtäväksi. Yllättävän paljon oli ihmisiä liikenteessä, ja lopulta löysin suojaisan ison kuusen ja selvisin pelkällä säikähdyksellä. Ei ollut kyllä kaukana von Mähöset, mutta näin tällä kertaa.

Kiersin sitten Kuusijärven ympäri ikäänkuin pienenä penaltynä tuosta vatsarumbasta. Paluumatkalla sitten pari miestä seisoi kevyenliikenteen väylällä, ja toisella heistä oli nähtävästi luodikko olalla. Ihan varma en ollut, mutta luodikolta ase näytti. Tilanne meni nääs aika nopeasti ohi. En jäänyt ottamaan sen ihmeemmin selvää asiasta. Jotain he selkeesti siinä odottelivat. Paluumatkalla poikkesin sitten parturikampaamoon varaamaan aikaa, ja sainkin tälle päivälle. Näin sain kätevästi reilut 200 m lisämatkaa lenkin pituuteen, kuin se normaalisti olisi ollut 13,8 km. Matkaa saattoi tulla hieman yli 14 km, mutta tuskin kovinkaan paljoa yli.

Sykkeet oli varmaan hieman koholla, mutta yritin juosta sellaista vauhtia, ettei vauhti ole liian kovaa, ja olisi helposti varaa kiristää. Kävelin muutaman mäen myös, joten hyvin kevyt lenkki tämä oli. Tosin PK:ksi saattaa olla hitusen liian kovavauhtinen. Välit sykemittariin on menneet, joten juoksulenkeillä mennään kehon tuntemusten mukaan nyt.

14 km / 1:39:15 / 7:05 min/km

Link to comment
Share on other sites

Ei auta itku markkinoilla.

Tänään piti olla kevyt 4km mutta kun käppäilin kotiin kaupasta ja kuvitteellisesti menin pitkin mantuja lenkkivermeet päällä outo nipistely vatsanpohjassa herätti todellisuuteen....

Nyt sitä onki "asuttu" wc:n puolella koko ilta että sillai. Kaikki mitä on tänään syöty päätti sitten poistua samaa kautta takaisin. Toivottavasti tämä tauti on ohimenevää ja huomenna ollaan taas täysissä ruumiin ja sielun voimissa. :conf: Olikohan firman ruuassa jotain mätää...

Link to comment
Share on other sites

12 km perusköpötys.

Kävin muuten eilen illalla tutustumassa Vuosaaren uudessa Club House hyvinvointikeskuksessa, jeuh-vau oli vaan hieno mesta. Muun muassa juoksumatot olivat viimistä viritystä, joista löytyy mm:

- TV

- Radio

- Omat musiikki, video ja muut lisälaitteet saa liitettyä

- ILMASTOINTI :D

Kuntosalilta löytyy venytyslaitteita. Spinning- ja ryhmäliikuntasalit on hiennoimmat kuin missään. Löytyypä vesijumpat ja vesispinning ym. ym.... ai niin ylhäällä on tilauskabinetti, sauna ja parvekkeella ulkona palju

Link to comment
Share on other sites

Upeeta, mahtavaa!:voitto: Kävin tänään lääkärissä, jalan murtuma oli luutunut ja sain luvan alkaa taas pikkuhiljaa juosta. Kävinkin sitten kokeilemassa tosi reipasta kävelyä ja juoksuakin jopa 300 metriä, kävellessäkin sykkeet nous 140 ylämäessä. Yhteensä tuli liikuttua 7930m ja aikaa kului 64min. Taas ollaan kehässä mukana!

Avg 130 max 145 :bumps:

Link to comment
Share on other sites

1 h soolosalsa 1.taso

1 h parisalsa 1.taso

1 h parisalsa 3.taso

Hanna oli sairastunut, ja olin kahden vaiheilla mennäkkö tunneille vai ei? Koska kuitenkin halusin mennä tänään parisalsa 3 tasoon, päätin mennä noille kahdelle alkeistunneille.

Soolosalsa 1 oli ihan ok, mutta parisalsa 1 aikamoista kärsimystä. Pahaksi onneksi oli vielä tasaparit, joten ei voinut lähteä kesken kaiken pois, vaan piti vain sinnitellä loppuun asti. Tietysti sitten parisalsa 3:ssa oli reippaammin naisia kuin miehiä, näinhän se aina menee!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy