Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Finland Ice Marathon


jouni.makela
 Share

Recommended Posts

:thumbup: Jäämaraton on taas luisteltu tältä vuodelta. Enpä muista, että jää olisi ollut koskaan aikaisemmin näin hyvässä luistelukunnossa. Railot oli tosi pieniä ja niitä oli vielä erittäin vähän. Muutamilla osuuksilla navakka vastatuuli toi oman haasteensa mukaan.

Tyydyin tällä kertaa 25km lenkkiin, lievän kurkkukivun ja tiedossa olleen tuulen takia. Loppuaika melkoisen tasaisella vauhdilla 1:15.

Link to comment
Share on other sites

Jää oli todellakin mukavassa kunnossa. Oli yhden veteraanin mielestä toiseksi parhaat jäät kahteenkymmeneenviiteenvuoteen. Kireät pakkaset aiheuttavat jään halkeilua, nyt kun ei kireitä pakkasia kisan alla ollut niin railojen määrä oli siedettävällä tasolla. Myötätuuleen oli mukava antaa mennä, vastatuulet ei niin kivoja...

Aamupäivän keli muuttui iltapäivällä aika sankaksi lumipyryksi, onneksi ehti pois alta. 25km 00:56:03

Link to comment
Share on other sites

Huonolla peruskunnolla(vammoja jne.) mukana viidelläkympillä, aika 2.13, vastatuuliosuudet silkkaa murhaa, viimeisellä kierroksella meinasi topata tykkänään. Harmitti kun ei saanut kunnon peesiä(siis en jaksanut roikkua hyvässä peesissä:). Ihmisrobotit veti 200km kuuteen tuntiin, keskinopeus jotain 33km/h!!! Hyvä tapahtuma, suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy