Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tuusulanjärven maraton 2008-04-26


Recommended Posts

  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Joo...kävin testaamassa aamulla baanan ja kiersin reittiä oikeaan suuntaan. Aiemmin olen kiertänyt kerran väärin päin treenimielessä. On sanottava, että nyt olikin lenkki keskimääräistä raskaampi...pitkiä hitaita nousuja oli jatkuvasti ja luulottelu helposta puolikkaasta huhtikuussa loppui lyhyeen. Sinänsä reitti on todella mukava juostava vaihtelevuutensa takia. :surrender:

Link to comment
Share on other sites

Tonne ois tarkoitus tulla kokonaiselle.

Kokonainen kyllä on varsinainen nautinto! Kanattaa venytellä hyvin pohjelihakset...sen verran on hissun kissun nousua että jälkimmäisellä kierroksella saattaa jumittaa. Sanoisin että jos ei jumita niin kannattaa harkita SM-kisohin osallistumista. Meikäläinen sai jo puolikkalla vasemman jalan pohjelihaksen ja akillesjänteen aika kipeäksi...tosin saattaa olla edellisestä lenkistä hieman liikaa rasittunut. Ehkä seuraavana vesijuoksutreeni ja sitten taas annetaan maantietä tossuille.:tiili:

Link to comment
Share on other sites

Tällä hetkellä tuntuu että taidan kiertää järven kahteen kertaan, jos jalat reistailee tyydyn yhteen kierrokseen. Viime viikonloppuna kiersin kertaalleen ja todettava on, että loppupuolen pienet nousut saattaa maratonilla ollakin yllättävän raskaita. Puolikkaan olen Tuusulassa juossut muutaman kerran. Pieni tapahtuma, mutta ajankohta hyvä ja järjestelyt tilaisuuteen sopivat:party0002:.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy