Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Espoon Rantamaraton 21.9.2008


Recommended Posts

Juu julkisia kannattaa ilmanmuuta aina suosia. Vierestä (pysäkki "Tapiolan urheilupuisto") kulkee seutulinjoista 105B ja 109. Merituulentietä (alle 1 km, pysäkki "Niittymaa") espoon 11, 12, 13, 14, 16, 19 ja seudut 165K, 195, 505.

Lisään vielä, että tavallinen 105 tuo myös melkein samaan kuin 109:kin, pysäkki on Metsätonttu. 105B ei taida kulkeakaan kuin ma-pe, 105 kulkee.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tiemaalauksia on lupailtu, joten ei pitäis olla ongelmaa. Jos katsot reittejä niin huomaat, että puolikkaan juoksijat poikkeavat reitiltä vain kerran, heti alkuun.

Toivottavasti ne maalaukset tosiaan tulee selviksi ja mahd. sadetta yms. kestäviksi. Mikään ei ole ikävämpää kuin mennä kilometrikaupalla merkkaamattomassa maastossa (etenkin jos on yhden miehen/naisen joukkona) ja miettiä että onko vielä reitillä vai eksynyt...

Onneksi tähän asti olen ollut aina reitillä, mutta pelkästään se että joutuu väsyneenä kesken matkaa miettimään tuollaista on huono juttu. Joskus asiat on tehty vielä niin järjettömästi, että reitin alku on hyvin merkitty, mutta loppu missä juoksijat hajaantuvat ja joutuvat etenemään yksinään on merkattu puutteellisesti...

Hyvä yleisohje on kuitenkin yleensä se, että koettaa painaa reitin pääpiirteissään mieleen etukäteen, niin on ainakin jonkinlainen käsitys siitä mihin pitää mennä. Edessä olevaa juoksijaa ei kannata sokeasti seurata, koska se voi hyvinkin eksyä, tai olla eri matkalla. Espoossa viimeistä ongelmaa ei pitäisi olla, koska lähdöt on käsittääkseni porrastettu, jollei sitten käytä yhtä tuntia ensimmäisen kilometrin taittamiseen.

Link to comment
Share on other sites

Jep Jep... Älkää pelotelko enää! Olen nimittäin eksynyt reitiltä kerran yhdellä ja ensimmäisellä maratonilla ja se tosiaan tappaa!!!! Siksi pelkäänkin nyt tätä. Alue kun ei ole ollenkaan tuttu ja voiko sitä nyt ilmakuvia painaa mieleensä..? Voih voih! No, heitetään sitten omaa lenkkiä jos ei muuta. :bike:

Link to comment
Share on other sites

Kvinpä ostamassa juuri palautusjuoman ja hiukan namiskaa mukaan taskuun. Jotenkin alkoi jus nyt jännittämään kun luki tätä viestiketjua.

- Huomenna numerolappu ja hiukan vielä fillaroimaan reitille eiköhän se jännittäminen sitten häviä. - Niin ja jos yksin joutuu juoksemaan niin kyllä se eksymisen vaarakin vielä on. :tiili::surrender:

Link to comment
Share on other sites

Eihän tuolla näillä osallistujamäärillä kovin helposti yksin joudu juoksemaan, jos ei juokse tosi kovaa tai hitaasti. Muiden seuraamisessa kannattaa kyllä olla tarkkana, kun varsinkin tuo Keskuspuisto on suosittua lenkkeilymaastoa ja kaikki siellä juoksevat eivät välttämättä ole mukana kisassa. Tarkkana merkintöjen seuraamisessa tuolla kyllä pitää olla, kun erilaisia risteyksiä on aika paljon eikä niitä kaikkia välttämättä muista viistokuvista tai kartasta. Loppuosassa, missä ajatus ei enää ole erityisen kirkas ja riski yksin juoksemisesta siten eksymisestä olisi siten muuten suurin taitaa tosin olla paremmin asutusta ja siten kannustajia reitin varrella, mikä helpottanee suunnistusta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Kaikista tuotteista -5% koodilla SEPPO (affiliatelinkki)

     

    Screenshot 2022-10-17 at 12.33.21.png

     

     

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy