Jump to content
Juoksufoorumi.fi

14.1


jukka-64
 Share

Recommended Posts

Päivän ohjelmassa 500m erittäin rauhallista juoksua.Eli kävinpähän kokeilemassa josko aiemmin viikolla luistinradoiksi muuttuneet tiet olisivat jo karhentuneet juoksukuntoon.Mutta ei, vaikka tielaitos on ansiokkaasti kylvänyt hiekkaa.Jotenkin olis pystynyt hipsuttelemaan, mutta toisaalta ei viitsi riskeerata terveyttään, vaikka toistaiseksi olen selvinnyt kaatumisista korkeintaan mustelmilla.

Tätä pakkolepoa on nyt kestänyt muutaman päivän.Tälläsestä juoksunarkomaanistahan se tuntuu melkein katastrofilta, mutta pidemmällä tähtäimellä se tehnee pelkästään hyvää, niin kropalle kuin sielullekin.Lepääminen nimittäin yleensä osaa olla yllättävän vaikea juttu..

Link to comment
Share on other sites

Olipas jännä pitkä lenkki tänään. Pituutta se tavalliset 30,8km, mutta jalat ei oikein olleet vielä tottuneet treeneihin joulu- ja flunssatauon jälkeen, että oli vähän takkuista menoa. Lisäksi 2/3 matkasta piti olla liukuesteet jalassa, niin liukasta oli Vantaanjoen varrella, sitten Haltialan ja Paloheinän tienoilla, ja aina Pirkkolan läpi Laaksoon asti. Sitten otinkin liukuesteet pois, sillä loppumatka oli lähinnä paljaaksi sulanutta asfalttia. Viimeiset muutama kilometriä meni taas liukuesteet jalassa Vantaanjoen vartta pitkin.

No joo, 30,8km pitkis aikaan 2:43. H-i-d-a-s. :itku Toisaalta ei ollut tarkoiskaan juosta kovempaa, erityisesti jäiset polut ja päivän kunnon huomioon ottaen.

Link to comment
Share on other sites

Juoksua 70 min ja matkaa about 10 kilometriä, aivan mahtavasti kulki! Askel tuntui kevyeltä vaikka sykkeet oli tavalliseen tapaan kovat. En antanut haitata vaan annoin mennä. Jotenkin tuntui, että nyt sai paremmin pidettyä juoksun kontrollissa, askeltaminen oli jotenkin erilaista. Osansa oli varmaan silläkin, että pitkästä aikaa juoksin tuon siipan kanssa, seuralla on aina oma vaikutuksensa juoksuun. Keskisyke oli 172, mutta puhe kulki hyvin koko matkan. Lopussa meinasin viimeisessä pitkässä ylämäessä kokeilla maksimiakin, mutta totesin, että jalat ei jaksa, joten en jaksanut puristaa loppuun. Korkeimmillaan syke kävi 197:ssa, mutta varmasti vielä oli reserviä.

Link to comment
Share on other sites

Tänään oli lungi päivä. 20 minuuttia juoksua ja 30 minuuttia kuntosaliharjoittelua. Aloitin 10 minuutin verryttelyllä, tein kuntopiirin ja jatkoin sitten 20 minuutin juoksulla. Kyllä tuo TV juoksu salitreenin jälkeen ihan työstä kävi. Tuli kuitenkin sellainen olo, että otanko hommat vähän liian rauhallisesti. Niinpä sitten lopussa pinkaisin sellaisen helt apropÃ¥ intervallin - josta ei tietenkään valmentajalle kerrota :-)

Kaloreita kului reilut 700, syke pysyi juoksun aikana 130-140 välillä, mitä nyt tuon intervallin aikani käväisi 150:ssä. Kilometrejä sain aikaan vaivaiset viisi. Tämä siis juoksumatolla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy