Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe-Pe-Perjantai 18.1


Juzmasta
 Share

Recommended Posts

Juoksin ensin 45 min suhteellisen reipasta tahtia. Mutta koska vesijuoksussa ei nuo sykkeet hirveän korkealle nouse, niin lasken tämän pk:ksi. Hiki virtasi, ja nestettä tuntui olevan tulossa vähän muualtakin, joten toaletin kautta saunaan, jonka jälkeen palauttelin vedessä rauhallista vesijuoksua 30 min. Tuossa välissä pulahdin kylmäaltaassakin. Eipä juuri tuon pidempään kehtaa juoksenella vedessä. Mutta jotain sentään.

Vesijuoksu 1 h 15 min

Link to comment
Share on other sites

Jaahas, Turun miehet on taas olleet liikkeellä epäinhimilliseen aikaan ja Lanttu on tosiaan ihan väärään suuntaa niin kuin Ars:kin sanoi!

Minä tein lyhyen iltalenkuran ja säästelin paukkuja huomisaamulle. 6 km ( 5,20 / 136 ). Toiseksi viimeinen kilometri 3,50. Piti vähän irroitella karstoja.

Pisti miettimään, että millaista vauhtia sitä pystyisi kilometrin pinkomaan normaalin lenkin yhteydessä. Esim. 8 km tai 6 km toiseksi viimeinen kilometri. Alle 3 min on varmaan turha haaveilla, mutta kai tuosta em. ajasta puoli minuuttia saisi nipistettyä, etenkin tyynellä kesäkelillä...?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy