Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Viiden tunnelin maraton...


Recommended Posts

  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Viiden Tunnelin Maraton juostaan lokakuun 4. päivä: http://www.kisakallio.fi/uutiset/viidentunnelinmarathon.html

Mukaan otetaan 5000 nopeinta numerolapun lunastanutta, tarjolla on myös (maksullisia) valmennuspaketteja, Ilkka Järvimäki toimii asiantuntijana. Olisihan tuo ihan mielenkiintoinen pätkä juostavaksi, mutta valitettavasti edellisen viikonlopun rasitukset estävät tähän juoksuun osallistumisen.

Link to comment
Share on other sites

Joka kerta luen tämän otsikon "viiden tunnin maraton". Tuohan olisi sellainen siirtymä ultraamisen puolelle, jos suoritusaika olisi kaikilla viisi tuntia.

Niin minäkin luin ensin...:smiley: Ainutkertainen tilaisuushan se olisi, joten pitää ainakin harkita. Viikko ennen Vantaan maraa toi näyttäisi olevan. Samana päivänä olisi tarjolla myös Vaajakosken maastoultra ja näköjään ensimmäinen Hangon maraton, josta ei vielä ole paljon tietoa.

20000 juoksijaa olisi kyllä jotain, enkä oikei usko noin moneen vierailijaankaan, vaikka Vuosaren tunnelin esiavajaisissa olikin väkeä kuin pipoa. (Nyt sekin tunneli on kuulemma vihdoin oikeasti avattu.)

Link to comment
Share on other sites

Ihmeesti tällaisiin spesiaalijuttuihin väkeä tosiaan lappaa. Juoksin itse joskus 2000-luvun alussa "Moottoritiehölkän" eli puolimaratonin Helsinki-Tampere -moottoritiellä Lempäälän Pirkanhovista Hakkariin. Juoksu pidettiin muutama viikkko ennen kuin tämä viimeinen tienpätkä moottoritioestä otettiin käyttöön. Mukana oli (rullaluistelemassa) mm. silloinen valtiovarainministeri ja muitakin valtakunnanjulkkiksia. Eikä tainnut olla edes vaalivuosi :yaya:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy