Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 12.1.


timopar
 Share

Recommended Posts

Katselin ulos ennen lenkkiä että eihän sitä luvattua vesisadetta tullutkaan, ja ei kun baanalle. No joo, ehdin roskakatokselle asti kun alkoi satamaan. :gloomy: En antanut sen kuitenkaan haitata vaan pistin töppöstä toisen eteen - hitaasti. :hali_knuffl_rein: Tunnin hölköttelyn jälkeen loppui MP3-soittimesta paristokin. Sitten ei auttanut kun kuunnella omaa sisäistä höpötystäni seuraavan tunnin ja kolme varttia. Sainpahan kaikkiaan 30km kasaan ja päivän hyvä työkin tuli tehtyä kun lenkin lopussa autoin erään miehen ylös polulta kun hän ei itse päässyt (puhui jotain MS-taudista, että polvet ei oikein pelaa eikä pääse itse ylös).

Hyvä fiilis jäi enkä edes kuitenkaan kastunut pahemmin kun sade oli sen verran hiljaista. Hyvin kestivät jalatkin (ehkä hitaasta vauhdista johtuen) vaikka viikko sitten 18,5km lenkillä menivät jo ihmeen jumiin.

Link to comment
Share on other sites

Vihdoinkin! Tämän vuoden ensimmäinen lenkki takana. Strategiset lukemat 50 minsaa ja avg.107. Vaikkakin VAIN sauvakävelyä, niin kahden viikon viikon köhimisen ja niistämisen jälkeen lenkki-kuin-lenkki tuntuu työvoitolta. Elämä jatkuu siis kuitenkin :voitto: .... :but:eihän haittaa vaikka olenkin yskinyt sitten koko loppupäivän ja on tuntunut kuin olisin tempaissut pääsiäishöyhenet keuhkoputkiin, eihän?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy