Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pyynikkijuoksu 2008


Recommended Posts

Nyt kun Tamperetta jo useita päiviä piinannut talvi alkaa vihdoinkin väistyä ja kevät sulattaa lumimassoja, niin ajattelin aloittaa ketjun perinteiselle kevään kuntotestille, eli Pyynikkijuoksulle. Toivottavasti lähtijöitä Pyynikin mäkiin riittää huhtikuun viimeisenä sunnuntaina.

Tuolla tapahtuman sivulla reittikartta kertoo juoksureitin olevan ihan saman kuin viime vuonna. Tätä on vaikea uskoa, kun Ratinan sillan eteläpuolella maisema on aika lailla muuttunut ja juoksussa aiemmin käytettyä Ratinan sillalle nousevaa kävelytietä ei ole enää olemassa. Jos joku järjestelyistä tietävä lukee tätä foorumia, niin olisi mukava tietää miten nousu Ratinan stadionilta Ratinan sillalle on suunniteltu tehtävän. Näkeehän sen toki sitten kisassa, mutta hieman harmittaa ettei pääse vertailemaan kevään kuntoa aikaisempien vuosien tuloksiin, kun reitti väkisinkin jollain lailla muuttuu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Joo-o, tuli sitten täällä käytyä hölkkäämässä ja voi jestas noita mäkiä. Oli kyllä jo etukäteen tiedossa ettei Pyynikki ole kuuluisa tasaisuudestaan mutta pääsi siltikin ensikertalaisen yllättään. Alkumatkasta juoksu sujui jollainlailla alamäissä mutta loppumatkassa ei enää ees niissä. Täytyis jostain vissiin taikoa jalkoihin voimaa eli vähemmän :fridge:ja enemmän :bike:

Tuloksia en ole vielä löytänyt mutta ei kai niitä kuulu vielä löytääkään kun ollaan kerran Hämeessä.

Link to comment
Share on other sites

Minulta sitten jäi kuitenkin Pyynikkijuoksu juoksematta. Juoksutaukoa tuli pari kuukautta ikävän nivusvamman takia juuri kevään alla. Olen nyt taas päässyt harjoittelemaan viimeiset pari viikkoa, mutta jalka ei vielä kestä kilpailuvauhtia ja kyllä Pyynikin mäet olisivat muutenkin olleet liian kova pala näin pitkän tauon jälkeen.

Tämä oli yksi kevään päätavoitteista, mutta pettymystä lievensi uusi reitti, jonka vuoksi vertailu viime vuoteen ei olisi kuitenkaan onnistunut.

Kävin myös juoksemassa. Aika huononi viime vuodesta sekunnilla, heh. Tyytyväinen oon silti kun en odottanu pääseväni lähellekään vanhaa aikaani kun ei ole tullu paljoa treenattua.

Koska reitti oli eri kuin viime vuonna, niin voit varmaan hyvällä omalla tunnolla ajatella tämän vuoden ajan olevan silti kovempi;-) Utriaisen voittoaika oli tosin nyt melkein minuuttia parempi kuin viime vuonna, mutta ehkä se johtui vain siitä, että Utriaisen kunto on nyt niin paljon kovempi. Kun vertailin muita tuttujen aikoja, niin ne jakautuvat miten sattuu, ja on mahdoton sanoa oliko reitti nopeampi tänä vuonna vai viime vuonna.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy