Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Torstai 10.1.


Kimmo
 Share

Recommended Posts

Suunnitelmissa oli hiihtää Laajavuoressa pitkis perinteisellä mutta keli lämpeni aamulla niin nopeesti että pito alkoi heiketä ratkaisevasti jo tunnin kohdalla. Lopulta kun ladut meni liipalle niin ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin vaihtaa vapaalle 2 h kohdalla. Onneksi sentäs oli vaparin vehkeet mukana. Vaparia kerkesin hiihtää 15 min kun rupes satamaan älyttömän huonosti luistavaa märkää lunta. Hiihdin kuitenkin tunnin täyteen luikkaria eli yhteensä 3 h PK. Ei ihan onnistunein hiihtolenkki.

Link to comment
Share on other sites

Alkulämmittelynä reipasta hölkkää työpaikalta Stadikalle, kun lähin raha-automaatti oli sanonut sopimuksensa irti, ja etsin automaattia Manskulta. Lopulta löytyi Alepan läheltä, sen olivat löytäneet muutkin töölöläiset ja jono oli sen mukainen. Lopulta piti todellakin pistää tossua tossun eteen, ettei myöhästy tanssitunneilta.

1 h soolosalsaa

1 h parisalsaa

Olipa ennätysmäärä porukkaa paikalla näillä kahdella tunnilla, huh huh! Mutta tuttuja, osaavia tanssijoita, joka teki tietysti tunnit kivoiksi.

Alunperin piti jäädä kolmannelle tanssitunnille ruedaan (parisalsaan piirissä), mutta paikalla oli niin paljon naisia, ettei huvittanut maksaa siitä hyvästä, että saa seistä puolet tunnista. (Eri asia olisi jos omistaisi kuukausikortin).

Lopuksi vielä "luistelukävelyä" juna-asemalta kotiin (n.1 km), on ilmoja pidellyt!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy