Jump to content
Juoksufoorumi.fi

11.1.


T.A.
 Share

Recommended Posts

Lipsahtikos tänne jo ensi viikonlopun suorite, vai tempaisitko tänään reilummanpuoleisen tyhjennysharjoituksen? :hehe

:nauru Nelosen kun muuttaa ykköseksi lähellä ollaan, toivottavasti. Aloin ensin kirjoittamaan 14 km...,sitten muistin että sehän oli 12. En näköjään saanut sitä nelosta pois ensyrittämällä. Pitää korjata.

Link to comment
Share on other sites

Lahdessa satoi vettä ja jalkakäytävät näyttivät liukkailta, eikä vesisade motivoinut hiihtämäänkään, joten pakenin sisälle ja tein PK treenin soutulaitteella. Homma on aika yksitoikkoista, mutta motivoin itseäni laittamalla stereon potikat kaakkoon. Soi melko kirkkaasti sanon mä.

Soutu 60min/12,8km/AVG 126.

Soutu onkin äkkinäiselle kova laji. Sykkeet pysyy alhaalla, mutta homma on melko raskasta. Saas nähdä miten äijien käy kesäkuussa kun soudamme Tallinnasta Helsinkiin.

Link to comment
Share on other sites

Turha vissiin kertoa, että meillä on keli aivan peffasta ja syvältä. Samanlaista varmaan muuallakin. Vettä on tullut koko päivän taivaan täydeltä.

Suuntasin putkeen hiihtämään / juoksemaan.

Hiihtoa 10 km ( 3,40 / 169 ) ja heti perään Trainerit jalkaan ja

Juoksua 5 km ( 5,40 / 159 ).

Hiihtovauhti lipsahti laukan puolelle kun yksi tuttu hemmo lähti peesiin ja pakkohan siinä oli puristaa ja olla olevinaan että eihän tässä mitään.

Syke kävi ylämäissä yli 180:ssä.

Syke pysyi korkealla vielä juoksussakin kun sielläkin oli tuttuja lenkillä.

Link to comment
Share on other sites

Pari juoksuttoman päivän jälkeen baanalla; ei todellakaan kulkenut vaikka fiilis ei ollut huono: 16km oikein hidasta PK-nylkytystä. Vauhti jossain 6.30/km tienoilla ja silti jostain syystä syykkeet liki koko ajan yli AeK:n, ei auttanut vaikka pudotti vauhtia kuinka. :en tiedä

Keli oli kovin lämmin ja tuulinen mutta vettä ei satanut. -Tai kyllähän sellainen kostea tuuli puhalsi, mutta ei tuota sateeksi voi sanoa. Paikoin kevyenliikenteenväylät liukkaat, mutta toisaalta monin paikoin asvaltti oli sulanut näkyviin. Kun nyt vielä olisi suojaa muutaman päivän niin saisi juosta sulia väyliä pitkin... :smiley

Huomenna taidan vetäistä aamulla jalkatreenin salilla...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy