Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 8.1.


Pantse
 Share

Recommended Posts

Väsytti normaalia enemmän aamulla, ja ois tehnyt mieli jatkaa unosia. Mutta päätin silti lähteä uimahalliin. Kyllähän siellä viimeistään herää. Päätin ensin, että juoksen 30 minsaa, ja katon sitten, että huvittaako jatkaa. No, eka puoli tuntinen meni kuitenkin sen verran hyvin, että päätin jatkaa. Uimahalliin tuli kuvaaja, joka otti eräästä kilpauimarista kuvia, ja siinähän sitä tuli itsellekin vähän äksöniä, kun kattelin tosi uimarin menoa ja kuvaamista syrjäsilmällä.

Loppujen lopuksi tuntonen vierähti altaassa, ja mukavan jäykät oli koivet, kun nousi altaasta. Otin puolessa välissä noin 15 minsan hiukan reippaamman jakson tuohon vesijuoksuun. Saunan jälkeen vielä pulahdus kylmäaltaaseen, ja siitä ainakin jalat tykkäs kovin.

Vesijuoksu 60 min

Paino oli sitten vuoden 2008 alimmalla tasolla. Vaaka hallilla näytti eka kerran alle 77 kg:n lukemia ollen 76,5 kg. Mutta mulla on tämä jojoilmiö, joten tilapäistä on tuo lukema. Oma vaaka näytti 76 kg, mutta tämä näyttääkin puoli kiloa liian vähän.

Erään mummon vesijuoksuvyön takana luki Aquajogger. Siinä ois veli joggerille melkeinpä nimikkovyö, jos joskus erehdyt vesijuoksualtaaseen.

Link to comment
Share on other sites

Sain raahattua aamusella itseni ylös sängystä ja 8,5km lenkille (avg 142) jopa ilman aamupalaa, mikä on jo aika kova suoritus. Onneksi ulkona oli aivan loistava juoksusää, muutama pakkasaste eikä tuullut juuri ollenkaan (tosi harvinaista täällä). Jalat oli vähän väsyksissä, vaikka eilen oli huilipäivä.. tai sitte se oli vaan normaalia aamuväsymystä.. who knows..

Nyt pitäs vaan totutella näihin aamu/aamupäivälenkkeihin, kun koulu alkaa joka päivä vasta niin myöhään ja illoille kasaantuu helposti niin paljo kaikkee muuta, etten kovin usein silloin ehdi lenkille. En vaan oo kovin aamuihminen, niin en tiedä, miten saisin itseni motivoitua innokkaaksi aamulenkkeilijäksi :conf:.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy