Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 7.1.


Kalza
 Share

Recommended Posts

Viikko on avattu 10 kilometrin hangessa tarpomisella :smiley:

Aika hyvin on tullut lunta yöllä, hiukan oli liukasta purkkarilla joissain kohtia kun jään päällä oli vaan ohut lumikerros. Noh, lämmintä sentään oli ja viikonloput kovat tuulet olivat tiessään :thumbsup:

Illalla 1h45 min salilla :weightlifter:

Link to comment
Share on other sites

Ajattelin pinnistää tällä kertaa 5 minsaa pidempään kuin viime viikolla. Olisin muuten varmaan juoksennellut tunnin, mutta yhdeksän jälkeen pamahti altaaseen yhtäkkiä toistakymmentä muuta vesijuoksijaa, joten päätin nousta suosiolla altaasta pois. Ruuhkaa oli jo ennen tätäkin kohtuullisesti kuitenkin. Oivalsin uuden kikan, että miten saa ovelasti aikaa kulumaan altaassa. Täähän onnistuu silloin, kun on ruuhkaa altaassa. Kun joudut miettimään vesijuoksulinjoja, ettei oma rytmi katoa, niin se vaatii yllättävän paljon suunnittelua itse juoksun aikana vedessä. Ja hups, aikaa vierähtää. Se on hyvä merkki, jos ei tarvitse kelloon tuijottaa vesijuoksun aikana ;)

Vesijuoksu 50 min

Lopussa pulahdus kylmäaltaaseen (+4c).

Link to comment
Share on other sites

LI:n kanssa köpöteltiin rauhallista vauhtia illalla. On sen verran jumissa jalat etenkin polven alapuolelta, että nyt pistetään korvaavia lajeja enemmän kehiin lähipäivinä. Ja laihdutusprojekti on sen verran hyvällä mallilla, että tässä ei ole sen suhteen pahemmin hätää. Korvaavia lajeja tällä hetkellä ovat lähinnä vesijuoksu, crosstraining, mahdollisesti hiihto, ja tietysti kuntosalillakin olis tarkoitus käydä välillä. Vesijuoksun ohella uintiakin voisi harkita.

Sykkeet lenkillä oli selkeesti koholla, ja selitän sen jumijaloilla pitkälti. Mutta kyllä nuo kirkkaasti menee peruskestävyyden piikkiin.

Tämä oli sitten päivän toinen liikunnallinen suoritus aamun vesijuoksentelu mukaan lukien :)

8 km / 1:02:43 / 7:50 min/km / avg. 134

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy