Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 5.1.


Kalza
 Share

Recommended Posts

Päivä tuli aloitettua 20,6 kilometrin lenkillä. Hienoa vaihteeksi juosta niinpäin että on pimeää kun lähtee ja lenkin aikana tulee koko ajan valoisampaa. -8 astetta oli ehkä hiukan liian viileä pelkillä trikoilla juosta, mutta kotona sitten lämmin suihku tuntui taivaalliselta. Nyt on voittajafiilis! :1st:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hiihtoa vapaalla 2h Laajavuoressa. Pakkasta 11 C ja viima. Melko nihkeän nariseva luisto. Sykkeet ei todellakaan pysyny pk-alueella. Reittiä oli pidennetty joten hommassa oli vähän lisämielenkiintoa.

Eilen kokeilin eka kertaa jumpata kakkoskanavan jumppatyttöjen mukana kotona. Melkosen vaikeeta oli pysyä rytmissä mukana kun kaikki liikkeet ihan uusia. Ja sitäpaitsi ei näin kankea hiihtäjä taivu sellaisiin liikeisiin. Ja nyt on ihan uusia lihaksia niin kipeenä että haittas tän päivän hiihtoharjotustakin.

Link to comment
Share on other sites

Viima oli myös Tuomiojärven jäällä, jossa tein tasatyöntötreeniä 1,5 h. Vastatuulessa ei meinanut päästä minnekään vanhoilla kombi-suksilla, sauvat vaan sutivat tyhjää ja syke nousi rajusti. Retkiluistimet (kuten Vesselillä oli) olisivat nyt olleet paikallaan. Kävelyineen ja taukoineen aikaa paloi 15,8 km matkalla lähes 2 h, syke avg 141, max 173.

Link to comment
Share on other sites

Pitkäksi aiottu lenkki sai typistyä tänään 15 km:iin. Takkuista oli alusta asti ja sykkeet 5-10 pykälää tavallista korkeammalla. Tuuli teki 7 asteen pakkasesta aika ikävän. Ei kulkenut tänään, ei.

Harmitti niin tuo aamuinen rämpiminen, että piti taas ottaa kirves käteen ja tehdä pölleistä silppua. Eli tunti ja kolme varttia halonhakkuuta 114 keskisykkeellä (63 % max). Nyt oli kyllä tosi kivat fiilikset.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy