Jump to content
Juoksufoorumi.fi

29.12.07


Mensonge
 Share

Recommended Posts

Lenkki tehty. Tunti juoksua sisältäen 2x200m aukaisuksi, jonka jälkeen 2x1km maanantaita varten hiukan kovempaa ja loppulenkistä lasketteluja muutama kipale.

Juoksin kilsat mittariin katsomatta periaatteella jälkimmäinen kovempaa. Liikahtivat 3.27 ja 3.19, syke ensimmäisessä 165, toisessa 170, max 179. Ei nuo huonosti menneet, pikkasen etureisiä jumittaa. Jospa sitä maanantaina jotenkin pääsisi etenemään.

Koko lenkki 13,1km syke 142.

Sitten Tampereelle kannustamaan Suomen parasta jääkiekkojoukkuetta :rock:

Link to comment
Share on other sites

Lepopäivä. Siis jos siivouspäivää voi siksi kutsua. Olin päättänyt, että joulun ja uuden vuoden välissä sängyn alusta tyhjenee laatikoista ja tavaroista täysin. Luulenpa, että nuo tavarat sängyn alla keräsivät sen verran pölyä, että osaa hengitysteitteni oireista (kuten yskä, joka vaivaa juuri ennen nukkumaan menoa) johtuu tästä. Tänään sain sitten sen energianpuuskan ja mentaalisen ahaa-älynherätyksen, että tajusin, mitkä tavarat heitetään roskiin ja minne loput siirretään (siis 10 eri paikkaan).

Tavaroiden lajittelu, järjestys, koko huushollin imurointi ja sängyn alta perusteellinen pesu vanhanaikaisesti rätillä vei sen verran aikaa ja energiaa, että harmi, ettei tullut laitettua sykevyötä päälle.

Katsotaan ensi yönä helpottaako olotila.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy