Jump to content
Juoksufoorumi.fi

27.12.07


fatrunner
 Share

Recommended Posts

Verenluovutus -> ei hikoilua aiheuttavaa liikuntaa tänään.

Meikäläinen kun luovuttaa verta, niin se yleensä liittyy voimakkaaseen hikoiluun. Yleiseksi hyväksi minäkin sitä luovutan, tosin kohde on metsän pikku elävät. Verenluovutukseni kun tapahtuu yleensä suunnistusmetsässä jonkinasteisen tapaturman yhteydessä:kapa:

Metsäisellä pururadalla tänäänkin liikuin - hikeä luovutin runsaasti, johtuen syntisestä elämästä joulun aikana.

12,3 km - avg 124 - 1:32:00.

Link to comment
Share on other sites

1 h salsaa + alkulämmittelyt juoksumatolla

Jos eilen oli ruuhkaa salilla, niin tänään ei tunnilla ollut juuri ketään. Aluksi meitä oli vain 2 henkilöä (pitää olla kait joku tietty määrä, ettei tuntia peruta), mutta olihan meitä lopulta 6 plus ope.

Sitten taidan olla hämäläinen, mitä kehon lihaskipuihin tulee. Vasta tunnin jälkeen iski hauis-, rintalihas ja käsivarsikivut täysillä siis noin 24 tunnin viiveellä ja oli pieniä vaikeuksia saada jumppavaatteita pois päältä ja sitten tavallisia vaatteita päälle. Lisäksi pientä kipua tuntui myös takapuolessa, ilmeisesti jalkaprässistä. Vatsalihaksissa ei mitään kipuja, josta olin pettynyt. Kuvittelin tekeväni tehokkaan treenin eilen 3 x 100 istumaannousua, joista aina puolet olivat kiekon kanssa, mutta ei tähän ihraan varmaan tepsi mikään kuin kirurgin veitsi.

Link to comment
Share on other sites

10,9 km keskisykkeellä 146 ja nautin jopa myrskyisästä tuulesta ja pikku sateesta, kun oli niin kivan lämmintä.

pikku vinkki: älä ikinä lähde lenkille syönnin ja herkuttelun jälkeen liian pian.. koko lenkin oli ihan paska olo ja yökkääminen oli enemmän ku lähellä. Kuitenki vaan piti vääntää noinki pitkä matka, vaikka puolessa välissä olis voinu jättää leikin kesken.. muttaku kulki muuten vaan niin hyvin, ni eihän sitä malttanu :running:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy