Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jouluaatto 24.12


Savotar
 Share

Recommended Posts

Otsalamppujen valossa aamukävely metsään koko perheen voimin. Kävimme katsomassa, miten metsänväki joulua viettää:) Pari pupua tuli vastaan tonttulakit päässä...:114:Hyvää Joulua! :114:

Hyvää Joulua.

Nyt tulikin mieleen, että täytyypä lähteä hakemaan joulukuusta...autolla... kotoa puimalasta. Ehkäpä sielläkin tonttuja hyörii.

Link to comment
Share on other sites

parisen kymppiä ajassa parisen tuntia. pimeässä läksin ja hämärässä palasin. näin pikkuhuopalahden rannassa viimeiset koskelot - meinaako ne talvehtia täällä?

tuli eilen syötyä liikaa sokeripitoista ja olo on kuin pahemmassakin kankkusessa. tästä onkin hyvä jatkaa perinteisillä uudenvuodenlupauksilla...

Link to comment
Share on other sites

Kevyt lenkki aamulla. Piti säästää energiaa myös kinkun syöntiin!

Ensin pari km koiran kanssa sitten vitonen päälle yksikseen ja hiljaa.

Naantali varustautui jo Joulurauhan julistukseen.

Meillä on täällä oma julistus, kun olemme lähes yhtä vanha kuin Turku. Paitsi joka suhteessa parempi.

Joulua kaikille!:114:

Link to comment
Share on other sites

Kahden koiran kanssa kävelin 9 km. Iltasella vielä kotona kökkineiden kolmen karvaturvan kanssa toinen lenkki. Joulun saan viettää koiraporukassa, kun muut lähti mummolaan. On nämä koirat vaan loistavia, ne kun ei niin oo kirkollisten rituaalien perään. Aika kuluu keskeisten asioiden merkeissä, eli syömisen ja siihen liittyvien valmisteluiden. Mitäköhän niille keksis? Taidan varastaa pakastimesta niille poroa ja laittaa sitä sikajauhelihan kanssa. Emännälle tietysti valehtelen syöneeni poron itse :hali_hehe:.

Että tämmöstä juolumieltä Lehmälohjalta.

Link to comment
Share on other sites

10km/1:15:20/keskisyke 150?/max.syke 163?/kalorit 595?

Olipa harvinaisen rankka lenkki. Varmaan yksi syy oli, että vaatetta oli yhtä paljon, kun viime viikolla, jolloin oli pari astetta pakkasta, ja nyt oli huomattavasti enemmän plussa-asteita, oikea helleaalto, tuntuu, että tukehtuu! Mistäköhän se johtuu, että en osaa pukeutua tähän talvilenkkeilyyn, aina on joko liian vähän tai paljon päällä?

Sitten olin mennyt viime viikolla säätelemään sykevyötä niin, että keskisyke näytti 75 koko ajan, no en viitsinyt sitten lenkin aikana katsoa kuin ajankulua, ja kieltämättä aika tylsää juosta, kun ei pysty seuraamaan sykkeitään. Kaiken järjen mukaan lopputulos olisi pitänyt näyttää ihan häränpyllyä, mutta näyttikin keskisyke 150, joka saattaisi olla sinne päin.

Pitää tutkia, jos saisi tässä sen sykemittarin korjattua; jostain hyllynpohjalta pitää etsiä ohjevihkonen ja tutkia miten asetukset vaihdetaan takaisin normaaleiksi. Vai olisiko sitten patterit lopussa, tiedä häntä?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy