Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Masku 13.4.2008


Recommended Posts

Lueskelin vuoden 2007 juttuja Maskun maratonista.

Ajatuksena olisi avata kausi joko Maskussa tai sitten sopivassa paikassa ulkomailla samoihin aikoihin.

Vähän epäilyttää kuitenkin kun aiemmissa jutuissa kerrottiin että maasto on aika vaihtelevaa eikä reitti ole kovin nopea. Löytyykö jostain reittiprofiilia? Tai voiko joku verrata reitin kovuutta esim Rautaveteen.

Tarkoitus olisi parantaa Rautaveden enkkaa noin 10-15 min aikaan 3.10-3.15 ja vähän epäilyttää onko tuo väärä paikka tälläiseen yritykseen.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

orteju ties että reitti on muuttunut ja ei enää ole yhtä raskas kun aikaisemmin.

http://www.seponkotisivut.com/vb/showpost.php?p=166691&postcount=12

Jos se on viimevuotinen neljännesmaratonlenkki, niin siihen jää yksi vähän tiukempi mäki seppäläntien varteen. Muuten on hyvin juostava reitti jossa muutama kilometri hiekkatietä.

Tässä kutsu kilpailuun (Maskun Katajan sivuilta)

http://www.maskunkataja.com/maratonkutsu_2008.doc

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kävin juoksemassa tämän reitin (osana tämän päivän lenkkiä).

http://www.mapmyrun.com/run/finland/masku/633219841

Siellä oli tuoreet kilometrimerkinnät joten on melko varmaan maratonreitti joka juostaan 4x (en kuulu kilpailun järjestäjiin, eikä tämä ole virallista tietoa). Kartta antoi matkaksi 10.32km ja GPS 10.51, tästä puuttuu lähtö, maali ja vaihtoalueella (parkkipaikalla) tehtävät kiemurat.

Korkeuskäyrä on kopsastu Suunto T6 / Training Managerista.

post-1329-14304184520769_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ajattelin kanssa juosta maran ihan treenimielessä tuossa mahd. aikaisin keväällä, Masku olisi yksi hyvä vaihtoehto. Pannaan harkintaan.

Toinen vaihtoehto on Toholammin talvimaraton. Pitäisi ehtiä palautumaan, kun tuossa olisi hyvä jo alkaa keräämään pyöräkilsoja kovaa vauhtia...:heikofahrrad:

Link to comment
Share on other sites

Tänne on minunkin tarkoitukseni tulla maratonkausi avaamaaman nyt kun reittiä on uudistettu. Neljä kierrosta sopii kaltaiselleni ringinkiertäjälle paremmin kuin kaksi pitkää. Auttaa vauhdinpidossa tuo kierrosten "sopivampi" pituus.

Maskussa nähdään. Ja vinkiksi järjestejille, että jos jotain kassia tms. teepaitaa jaetaan, niin voisko siihen kirjalla tekstin maskun maraton, eikä sauvakävelyn mm-kisat tms. muuta tyhmää kuin viimeksi maskussa juostessani 2006. Edesauttaisi ainakin kohdallani kyseisen tuotteen käyttöikää ja -frekvenssiä pidentävästi moinen uudistus.

Link to comment
Share on other sites

Tuonne olisi tarkoitus minunkin tulla parikierrosta kiertämään sitten 13.4. Tarkoitus olisi osallistua tuolla elämäni ensimmäiseen juoksutapahtumaan 8-) Tuli tässä mieleen nyt kun tuo reittikarttakin tuoossa oli että osaiskohan tuota ihan tuon perusteella käydä yhden kierroksen tuolla juoksemassa vai eksyykö tuolla matkalle?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

On muuten ihan kohta. Ennakkoilmottautuneita ainakin naurettavan vähän. Mitä peliä tämä nyt on? kaikki maratonille niinkuin olisi jo. Ettei mene yksin juoksenteluksi. Pari viikkoa enää aikaa.

Tulossa ollaan. Olin viimeksi pari vuotta sitten. Mukava pikkutapahtuma. Kaikille osallistujille annettu pyörällinen vetokassi tosin hajosi jo ekalla reissulla (toinen pyörä irtosi). Mutta mukavaa oli, ja juoksun jälkeen sai kunnon keittolounaan ja pääsi rauhassa saunomaan. :party0021:

Link to comment
Share on other sites

Samat kokemukset mullakin. Eli pari vuotta sitten viimeksi olin juoksemassa. Se kassi ei oikein mistään kotoisin ole, kun ei kestänyt ensimmäistä ruotsinlaivan keikkaa. Tai sitten oli liikaa tuliaisia :D Toivon mukaan auringonpaistetta riittää ja lumet sulaneet pois. Nyt pitäisi saada t-paitakin ja aikaakin olisi roimasti tarkoitus parantaa kahden vuoden takaisesta 3.51 tuloksesta.

Link to comment
Share on other sites

Samat kokemukset mullakin. Eli pari vuotta sitten viimeksi olin juoksemassa. Se kassi ei oikein mistään kotoisin ole, kun ei kestänyt ensimmäistä ruotsinlaivan keikkaa. Tai sitten oli liikaa tuliaisia :D

Heh, minulla oli se samaisena kesänä ekaa kertaa mukana Tallinnan maralla. Menomatkan se kesti, mutta paluumatkalla hajosi, kun retuutin sitä mukulakivikadulla kohti satamaa. Hmm ... muistaakseni ostin tuliaiset vasta satamamarketista.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy