Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Rauhallista joulua!


Satkus
 Share

Recommended Posts

Rauhallista joulunaikaa kaikille ikään, uskontokuntaan tai aatteeseen katsomatta. Olkoon jokaisen joulu juuri sellainen kuin itse sen haluaa olevan.

Oma jouluni alkaa jo huomenna, kun auton nokka suuntaa mökille metsän siimekseen. Toivon, että luonto tekee taas tehtävänsä ja jossain vaiheessa edes minuutin ajaksi, unohtuu tämä helvetillinen oravanpyörä, ja pää tyhjenee kaikista pian päättyvän vuoden ikävistä tapahtumista! Ensi vuonna uudet tuulet ja uudet kujeet!:114:

Link to comment
Share on other sites

Tai joulua tällai Heli Laaksosen tapaan:

Joulupatja

Joulupatja o mu omakeksimä perinne, mink mää tahtoissin lanseerat niil ihmisil, ketkä tahto viättä lepojoulu.

Joulupatja tehrä nii, et jouluaattoaamun sänkyst raahata patja keskel olohuane lattia peittoines tyynyines päivines. Ympärs asetella ruakka (mitä ei ol itte tehty vaa myyjäisist ostettu taik jonku ahkeran jouluihmisen laittama), namei ja uussi kirjoi ja mitä muit paketei onka sattunu saama.

Siäl peito al sit maatta uuttevuatte saak, käännetä välil kirjasivui taik kylkke ja ojenella kätt kohren konvehtei. Viarai ei saa tul käymä, eikä itte kuulu käyrä missä.

Ei ol väli onk yksinäine, pariline taik perheline - joulupatja o joustava ratkaisu. Ko siit nousse, o niin kyllästyny makkamisse ja niin täys tyäntouhu ja toiminna ilo, et sitä riittä pitkäl kevässe.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy