Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 15.12


kurppa
 Share

Recommended Posts

Meillä sitten oksennetaan vaihteen vuoksi. En minä vaan vimpulat.

Vähän väsyneillä aamusilmillä lähdin liikkeelle. Matkaa tuli vähän yli 20km ja avg144 ja km vauhti 6.17. Juu ja tiedän, että meikäläisen nylykyn olis pitänyt tuon pituinen jumputtaa hitaammin. Mutta ei nyt vain hevon kakkaakaan kiinnostanut se, miten tehdä oikein.

Jos tätä jatkuu niin sitä tietää taas, että ens viikon väsymykseen ei tarvi etsiä syytä sisäisen lapsen löytymättömyydestä tai henkisestä kypsymättömyydestä. Kyllä sitä saa leukaperiä repiä kun ei yövuorojen jälkeen pääse nukkumaan jos vimpulat sairastaa.

Täällä riehuu käsittämätön määrä tauteja nyt. Puolet luokista on tyhjillä ja päiväkodissa on hiljaista. Onneksi kohta alkaa lapsilla joululoma, pääsevät kunnolla lepäämään.

Link to comment
Share on other sites

Kirjotellaans nyt tännekin välillä, kun on vielä niin tynkä tämä ketju. Aamulla kävin heittämässä 25 kilsan lenkin. Jo 15 kilsan kohdalla tuntui energiat loppuvan, mutta runnoin kotiovelle saakka, vaikka fiksumpaa olisi varmaan ollut ottaa metro. Kolme tuntia siihen käytin. Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille palstalaisille!:morebeer:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy