Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 11.12.


Juzmasta
 Share

Recommended Posts

Aamu polkaistiin käyntiin kuumissa +5 tunnelmissa työmatkalenkillä 12.3km/1.00. Mukavasti kulki musiikin tahtiin sulia teitä ja polkuja pitkin. Sellainen syksyinen lenkkifiilis vallitsi.

Iltapäivällä tunti sählyä ja paluulenkki 12.3km ohjelmassa. Tulikin paluulenkille 14 km pituutta pienen sakkokierroksen takia.

Aamu: 12.3km

Päivä: sählyä 1 tunti

Ilta: 14 km

Link to comment
Share on other sites

Reipasta iltakävelyä siis, ja otin kaksi sykelukemaa, koska piti pistää mittari pois päältä kuntosalin kohdalla, josta kävin ostamassa kuntosalikortin, jolla saan nyt sitten hikoilla 10 kertaa. Sykemittari takaisin päälle, ja suorempaa reittiä takaisin. Tämä jos mikä oli hyötyliikuntaa, vaikka itse kehunkin.

5.85 km / 53:56 / 9:13 min/km / avg. 113

Link to comment
Share on other sites

Käväsinpä porukkalenkillä ottamassa vähän kierroksia koneesta irti. Jampan, Runnerin ja Henkan kanssa hierastiin vitonen n. 3.40 tahtia, Jamppa toki jatkoi paljon pidempään. Syke näky olevan pääosin 170-175, pienellä loppurutistuksella irtosi 185.

Oli juuri semmonen treeni, kuin olin suunnitellutkin. Vauhti hiukan yläkanttiin, mutta hyvin meni tuotakin tahtia. Tästä on hyvä jatkaa. Koko treeni tais olla rapiat 10km.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy