Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hakunilan Uudenvuoden juoksu


Recommended Posts

  • Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sähköaika olisi tarjolla Uudenvuoden juoksussa kuten on ollut Aktia juoksuissakin. Ennakkkoon ilmoittautuneet numeroidaan valmiiksi ja juoksupäivänä tulevat saavat täyttää tietonsa ilmoittautumislappuun ennen varsinaista ilmoittautumista. Sillä nopeutamme jonoja ja ruuhkaa numeron haussa ennen H-hetkeä. Ja toivottavasti nopeutuu myös palkintojenjako, kun tuloslistat pitäisi saada valmiiksi tuota pikaa juoksun loputtua.

Saapa nähdä, saammeko yhtä hyvän kelin kuin viime vuonna, jolloin juostiin pitävällä alustalla koko matka. Se oli kyllä erittäin harvinaista herkkua se.

Link to comment
Share on other sites

"Maksun voit maksaa tilille Aktia 405513-271990, saaja KU-58.

Osanottomaksu on: 15 E ja juoksijakortin haltijoille 13 Euroa,

kun maksetaan pankkiin 20.12.2007 mennessä.

Paikanpäällä 20 Eur, ei jk-alennusta."

Mitenkäs jos on tälläinen väliinputoaja kuten minä, että en 20. päivään mennessä maksanut, mutta voisin silti ennakkoon ilmoittautua? Onko ennakkoilmoittautuminen nyt jo suljettu eli onko ainoa mahdollisuus ilmoittautua paikan päällä?

Link to comment
Share on other sites

Juostu on. Aika 36.10 keskisykkeellä 174, max 183. Meni hyvin kahden kuukauden kisatauon jälkeen. TV-reippaita kovempia treenejä ei juurikaan ole takana, joten siihen nähden kelpo vauhtia.

Eka kilsa meni reippaasti ja sen jälkeisessä ylämäessä hiukan etureisiin otti, joten otin passaillen porukassa sen jälkeen. Puolenmatkan krouvista (18.07) aloin kiristeleen ja muut jäi. Ohittelin muutamia paluumatkalla ja sykekin nousi mukavasti.

Juoksu kulki hyvin, ei ollu ollenkaan niin hirveän tuntuista, kuin ekat kisat yleensä on. Aivan maksimeja ei sykkeen osalta irronnu, vaan ei haittaa.

Keli oli hyvä, ei tuulta nimeksikään ja pysyi plussan puolella. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevään kisoja. Matka oli mittarin mukaan tasan 10km. Hyvä tapahtuma.

Link to comment
Share on other sites

Täällä taas mentiin selkeesti hitaampaa kuin jäsen Mensonge. Tosin paras oma noteeraus kyseisestä juoksutapahtumasta tuli, mutta selkeesti hyydyin vikalla 2 kilsalla. Muutoin olisi ehkä ollut pienen pieniä saumoja päästä alle 50 minsan. Oman ajanoton mukaan 51:30, ja parempaan ei pysty tällä hetkellä. Pakko se on vaan myöntää kiltisti.

Link to comment
Share on other sites

Ihan mukava juoksusää ja tossu kulki ihan kepeästi vaikka epäilinkin sitä vähäsen kun mahassa hölskyi ennen lähtöä. Sain ilotuliterakettien paukutuksesta vähän lisä puhtia... Oikeestaan alkumatkan menin Peksun perässä ja päätin peesata ihan hissukseen ja vaan tarkkailla menoa kun sykkeet oli kovilla, max 189, sitten siinä 5km käännöksen jälkeen melkein 6km kohdalla heitin hanskat skylle ja menin Peksun rinnalle. En arvellut että olisin päässyt pitämään vauhtini alamäissä kun jalat olivat aika jumissa jo. Kuitenkin pienestä jäykkyydestä ja kovasta pistämisestä huolimatta pääsin maaliin ihan mukavassa ajassa 41:30, Keskisyke oli oikeestaan tapissa 183 ja ihan tyytyväinen olen juoksuun ja uudet kujeet ensivuonna ;-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy