Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 9.12.


innokas
 Share

Recommended Posts

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Viikonlopun pitkis 23,3 km vaihtelevassa säässä. Reissussa lähes kaikki mahdolliset säätilat. Auringon paisteesta raekuuroihin. Lunta ei tietenkään tullut. Näytti Golfkenttäkin olevan viekä auki. Kiitos ilmastonmuutoksen Golffaritkin pääsee Joulukuussa viheriölle.

Niin ne muut faktat.

Aika: 2.06

Syke: avg 152

Pace: 5.26/km

Link to comment
Share on other sites

Odottelin iltapäivään lenkille lähtemisen kanssa, kun pienessä flunssassa ei oikein kiinnostanut sateessa juokseminen. Kun sitten aurinko pilkisti esiin, oli ihan pakko lähteä kevytvauhtiselle pk-lenkille. Suuntasin tutulle lenkille, jonka loppu kulkee Vantaanjoen vartta. Tuolla tuli kuitenkin eteen tenkkapoo, kun joenvarren reitti olikin veden vallassa. Kun ei oikein kiinnostanut kiertää lammikoita kynnöspellon kautta, jouduin tekemään pidemmän kiertolenkin, jossa vähän eksyilinkin. Peruslenkki venähtikin sitten yli puolitoistatuntiseksi ja matkaa karttui reilut 18 km.

Link to comment
Share on other sites

Kuumeton flunssa alkaa jo hieman nakertaa, joten päätin tehdä asialle jotain. Tämä lenkki joko pahensi tai paransi olotilaa. No sen näkee lähipäivinä. Hissukseen mentiin välillä kävellen, ja välillä hölkäten. Sanomattakin selvää, että sykkeet oli mitä oli. Siksi panostin reippaseen kävelyyn aika paljon. Jos huomenna olotila edes lähellä normaalia, niin vois ajatella jotain ulkoilua.

Ikävä episodi sattui lenkin alussa, kun olin tietä ylittämässä. Päälläni oli heijastinliivi, mutta naisautoilija katteli muualle, kun kääntyi kohdallani risteyksessä. Piti ihan juoksuaskelia ottaa, ettei puskuri ois telonu toista koipea. Syke nousi pelkästä kiukusta 160 pintaan. Säikäytti suhteellisen mukavasti tuo.

7.6 km / 59:50 / 7:52 min/km / avg. 136

p.s Röörit ainakin vähän aukesi :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy