Jump to content
Juoksufoorumi.fi

LA 8. joulukuuta


Juzmasta
 Share

Recommended Posts

Viikko taukoa juoksusta aivan järjettömän hammassäryn johdosta. Vanha paikka alkoi oireilla ja hermosärky on ollut kovaa. Vahvat särkylääkkeet auttaneet jonkin verran, juurihoito alettu.

Tänään eka kokeilu siis viikkoon. 8km aivan hipsutellen, lääkkeet pukkaavat päälle,meno oli aika tahmaista, mutta hammas ei siitä kuitenkaan hermostunut pahemmin.

Link to comment
Share on other sites

Ylläs tarjosi tänään räntäsadetta plus yhden asteen lämpötilassa. Poistin suksistani voiteet ja päätin opetella luisteluhiihtoa. sehän on parasta tehdä silloin kun keli on huonoin, ettei vauhti rupea pelottamaan!

Keli oli tosi paskamainen ja kahden ja puolen tunnin väännön jälkeen reidet olivat aivan hapoilla ja siirryin nauttimaan Ylläsrinne-hotelliin urheilujuomaa, jota tarjoillaan 0,4 litran lasipakkauksissa.

Ja siihen se urheilusuoritus tältä päivältä sitten jäikin. Matkaa taittui 23 kilometriä ja avg-pulssi oli 123.

Huomenna, jos Jumala suo, on pikku pakkasta ja silloin pitää rankaista itseään oikein kunnolla. Se kun on viimeinen hiihtopäivä, sitten edessä on ajosessio etelään. Tänne ne ovatkin luvanneet maanantaista alkaen sellaista kymmenen asteen pakkasta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy