Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 7.12.07


Lanttu
 Share

Recommended Posts

Nyyh, en nähnyt edes Tanjaa eilen illalla telkkarissa. Pitää varmaan katsoa, josko löytyis netistä kuvia Tanjasta. Niitä vanhempia kuvia, hänen aikaisemmasta elämästään. Vaan anyway :

Oiskohan pitänyt kuitenkin, kerrankin katsoa niinkin kiinostava ohjelma, jossa fiksut ihmiset pönöttävät jonossa kätelläkseen yhden vielä fiksumman. ehhehheee...

Juu, mutta lenkkiä pukkas : Kymppi hyvää tällekin illalle.

Link to comment
Share on other sites

Lapsukaisen (8v) kanssa käytiin hölkkäilemässä hissuksiin vitonen. Just ja just sain isoimmat lenkkarini jalkaan, niin et mahtui tuo mahtavan kokoinen ukkovarvaskin tennariin.Polvi vähän kolotteleepi, mutta eiköhän tuo siitä lähde sillä millä on tullutkin. Sulat tiet, joten ei valittamista sen puoleen.

Link to comment
Share on other sites

2h5min kuntosalilla. Tulomatkalla farkut oli kastuneet niin jätin ne pukukoppiin kuivumaan, niin eikös joku prkleen ääliö ollut vienyt ne. Futisjoukkueella oli myös reenit samaan aikaan ja niiltäkin oli viety kaikki merkkivaatteet. Onneksi sain sentään jostain löytötavaroista jonkunnäköiset housut ettei tarvinnut shortseilla kotiin polkea.

V*tutti niin paljon toi homma että en kestänyt kotona olla vaan lähdin tuonne tuiskeeseen juoksentelemaan vielä 8,5km. Spurtteja ihan täysillä että sai vähän koneesta lämpöjä ulos. Nyt ei tee enää mieli potkia seiniä ja hajottaa paikkoja :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy