Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 5.12


kurppa
 Share

Recommended Posts

Pertsaa 17km aluksi. Sen jälkeen nylkytystä 6km. Avg 137 ja keskivauhti 5.58/km.

Tosi pirullista rahjustaa tuolla huonosti auratuilla pyöräteillä. Ei oikein tiedä, mitkä traktorit panis jalkoihin, että pääsis eteen päin.

Illalla odottaa vielä lätkämatsi sarjalohkossa pikkuvimpulat+äiti vastaan isot pojat.

Ai niin, joku eilen kysyi, että mitä on röllykkäjumppa. No tietenki jumppaa siihen röllykkään, mikä roikkuu alushousujen päällä. Niin ja se kuitenkaan ei ole onneksi leuka vielä.

Link to comment
Share on other sites

Eilinen meni läskis, mutta tänään oli hyvä fiilis. :cool0010:Juoksin matolla 45 minuuttia vauhtina 8,2km/h. Joka on mulle paljon! Tosin sykkeet nousi pahimmoillaan 157, mutta ei haitannut. Tulipahan vaihteeksi ihan kunnon vauhtitreeni. Sitten salilla vatsa ja selkälihaksia. Tästä on hyvä aloittaa "Itseppäisyyspäivän" herkuttelut anoppilassa!:party0021:

Link to comment
Share on other sites

Karmee keli, 7 astetta plussalla ja kaikki lumet sulanu. Pimeetä on. Alkumatkasta vedin viitisen kilsaa purkkarilla, kuhmuista jäätä + vettä päällä. Hyvä kun hengissä selvisi pois. Asvaltti oli alustana hyvä mutta eikös sitten alkanut sataa vettä ja kauhee tuuli. Kyllä sitä silti tuli 15 kilsaa mentyä, ja nyt suihkun ja litran suklaa-banaanijäätelön jälkeen on taas muikea olo :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ei lunta, ei valoa, paikoin mistä lumi ei vielä pohjalta sulanut helv..in liukasta. Kä'vin kääntymässä Karikolla (Tku) ja tulin nopsaan pois, kun siel ois tarvinnu luistimet lenkkareiden sijaan. Ihana Typhoon-luokan vastatuuli välillä. Tuli myös testattua uudet sadehousut, Toimi.

Jätin matkan 9,1 km:iin avg 5:37 min/km.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy