Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hodgson ei jatka


Satkus
 Share

Recommended Posts

Ehkä hyvä näin.

Enpä tiedä. Hodgson kuitenkin sai luotua taktiikan jonka suomalaiset omaksuivat ja pelasivat pääosin erittäin hyvät karsinnat. Jalkapallo vaan sattuu olemaan maalintekopeli, eikä Suomella ole ketään joka niitä maaleja osaisi kv-tasolla tehdä. Johansson on välillä ok, mutta yleensä varjojen mailla. Kuqi on sen tason pelaaja etten viitsi sanoa mitään. Miklussa oli potentiaalia huippupelaajaksi, mutta nykyään mies loukkaantuu, treenaa seuraavat 4-18 kk itseään 90 min pelikuntoon ja kuntoon päästyään loukkaantuu heti uudelleen. Me tarvittaisiin uusi Litmanen... Sellainen vielä että pysyisi kunnossa.

Hyökkäyskalustoa lukuunottamatta meillä on erittäin hyvä joukkue, maalivahti, puolustus sekä keskikenttä huippujen(Eremenko-Väyrynen-Tainio) ollessa kunnossa eivät häviä yhtään esimerkiksi vakituisen arvokisavieraan Ruotsin vastaaville, melkeinpä päinvastoin.

Ruotsilla vaan nyt sattuu olemaan Italian liigan maalikuningas Zlatan, jolta löytyy tekniikkaa, kokoa ja röyhkeyttä boksin sisällä pistää pallo maaliin. Lisäksi löytyy Rosenborgia, Allbäckiä sun muita. Jos Suomella olisi edes yksi hyvä hyökkääjä niin kisapaikka olisi ihan oikeasti realismia.

Tällaista ei vaan taida olla näkyvissä nykyisissä junnuissa. Seuraavissa karsinnoissa hodari olisi voinut alkaa ajaa sisään nuorempiakin pelaajia joukkueeseen, mutta nyt uuden valmentajan tullessa siitä tulisi aikamoinen sekamelska jos yritetään ajaa uutta taktiikkaa ja uusia pelaajia samaan aikaan sisään. Ja tuskinpa uutta Royn tasoista valmentajaa löytyy kovin helpolla. Kotimaisista valmentajista on ainakin kovin vaikeaa kuvitella kenenkään hilaavan Suomea yhtään mihinkään kisoihin.

Mutta summa summarum, itse en näe mitään hyvää siinä että Roy lähtee. Olisi ollut hienoa nähdä vielä nämä toiset karsinnat. :undecided:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy