Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 26.11.


Peikko
 Share

Recommended Posts

JH:n innoittamana lähdin tekemään reippaan kävelylenkin. Tavotteita pistin lenkille 3. Ensinnä lenkistä pitää suoriutua ennen Elixirin alkua. Toiseksi sykkeet pitäis saada tuonne 120 tuntumaan, jotta ei menis himmailuksi. Ja kolmanneksi mielellään kilsavauhti alle 9 min eli kohtuullisen reipasta vauhtia kuitenkin. Ja kaikki nuo toteutui. Vielä keskisyke oli peräti 121, ja sain maksimin nousemaan ylämäessä reippaalla kävelyllä 143, josta olin varsin tyytyväinen. Kävely pitää ottaa kyllä viikottain mukaan pk-lenkkeihin. Sykkeet saa ainakin pysymään kurissa. Sykemittarin vyön kiristin ennen lenkkiä, ja nyt ainakin toimi täysin moitteettomasti.

Kävely 7.6 km / 1:07:15 / 8:51 min/km / avg. 121

Link to comment
Share on other sites

JH:n innoittamana lähdin tekemään reippaan kävelylenkin. Tavotteita pistin lenkille 3. Ensinnä lenkistä pitää suoriutua ennen Elixirin alkua. Toiseksi sykkeet pitäis saada tuonne 120 tuntumaan, jotta ei menis himmailuksi. Ja kolmanneksi mielellään kilsavauhti alle 9 min eli kohtuullisen reipasta vauhtia kuitenkin.

Tuota treenimuotoahan voi vielä vähän tehostaa ja monipuolistaa ottamalla sauvat mukaan. Siis kävelysauvat. Tekee hyvää myös sitä hiihtoa ajatellen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy