Jump to content
Juoksufoorumi.fi

la 24.11 eli kuukausi Jouluun


jlepuski
 Share

Recommended Posts

Olipa hieno keli heti aamusta hiihdellä Laajavuoren ensilumen ladulla.

Aikaa meni taukoineen 2:30h (hiihtoaika 2:10h), keskisyke 160 (HUH!).

Matka onkin vähän vaikeampi rasti. Laajavuoren nettisivujen ilmoittaman radan pituuden mukaan olisin hiihtänyt lähes 42 km, itse arvioisin hiihtäneeni 33-35 km. Hyvä lenkki sekin....saas nähdä jaksaako tehdä illalla vielä toisen treenin. Aikomus oli hiihtää illalla pertsaa, mutta eipä ole enää ladulla perinteisen uria viime päivien vesisateiden jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Lähdin toista kertaa testaamaan tuota Laajalahden rantalenkkiä..Konala-Vallikallio-laajalahti-Otaniemi-Kuusisaari-lehtisaari-Munkka-Munkkivuori-Haaga-Pitäjänmäki-Konala.

aikaa meni n.19.5 km/2:08/ 6 :35 ...Mukava kiekka,tuolla reitillä vois ajatella hiukan pidennettynä paria kiekkaa kotirataultrana? aika (kunto) näyttää sen sitten aikanaan.

Link to comment
Share on other sites

Outo lenkki, jossa sykkeet oli jotenkin oudon korkeella. Joko a) olen todella rapakunnossa, tai B) sykemittari vinoilee, ja vetelee viimeisiään (tätä olen jo pitkään epäillyt) tai c) sairastumassa ollaan. Kuitenkaan ei tuo vauhti pahalta tuntunut, vaikka sydän pompsahteleekin turhan tiuhaan nyt mittarin mukaan. No ulkoilua pitää vaan lisätä jatkossa, että jotain fiksuakin sais aikaiseksi. PK:ksi tätä lenkkiä ei voine kutsua, mutta tuskin se on aina tarkoituskaan. Tää oli sellainen fiilistelylenkura, jossa kävelin välillä, ettei sykkeet karkaa liikaa.

7.6 km / 51:25 / 6:46 min /km / avg. 152 !!!

p.s. Taidan kirjoittaa Joulupukille, jos sais uuden sykemittarin ennen vuoden vaihdetta. Eiköhän ne sykkeet siitä korjaannu ;)

Link to comment
Share on other sites

23 km, 2.06.51, avg 153. Harmi ette voinut ottaa kameraa mukaan lenkille. Aamutuimaan lähdin noin puli yhdeksän aikaas. Sain nauttia auringonnoususta. Kylmyys ei haitannut juurikaan. Huomenna lepopäivä (Ehkä) Vaimo uhkailee Ikealla,jotne pitää kattoa jos vaikka kuitenkin lähtis lenkille mielummin.:hali_knuffl_rein:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy