Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Salon pikkujoulujuoksu 2.12.


Recommended Posts

Muutaman kerran olen pikkujoulujuoksuun osallistunut. Ihan mukava matalan profiilin juoksutapahtuma, jossa ainakin niillä kerroilla kun itse olen ollut mukana (2002, 2003, 2005, 2006) on tärkeimmät asiat (ajanotto, reitin merkinnät) toimineet moitteetta. Lisäplussaa todella mainiosta ruokatarjoilusta juoksun jälkeen. Vuohensaaren suuntautuva edestakainen 10,5 km (tarkkaan ottaen 10,48 km) reitti on todella tasainen, reitin ainoa ylämäki tosin tulee eteen 10 km jälkeen, juuri ennen maalia.

Tänä vuonna pikkujoulujuoksu jää minulta väliin.

Keskustelua v. 2006 tapahtumasta

Link to comment
Share on other sites

Siellä on hyvä pikkujoulutunnelma, ja erinomainen ylöspito juoksun jälkeen. Viimeksi oli hernekeittoa, puuroa ja kiisseliä, banaania, pullakahvit, ja tais olla vielä jotain muutakin. Saa syödä vatsansa täyteen. Joulukuusen alla joululahjat kaikille juoksijoille, jotka jaetaan arpomalla kisan jälkeen. Ihan totta.

Sauna on myös.

kannattaa mennä.

Link to comment
Share on other sites

Joo hyvin on toiminut ja tunnelma varsinkin juoksun jälkeen on ollut mukava puuroineen, saunoineen kaikkineen. Muutama liian tosissaan juokseva salolainen tietysti aina piinana. :( Kyynerpäiden käyttö (viime pikkujoulussa) ei tällaisiin tapahtumiin kuulu, eikä myöskään vanhojen herrojen ojaan töniminen, kuten vaimo raportoi tapahtuneen kevätjuoksun kympillä.

Jos hyvät tavat pysyy muillakin mielessä niin tulossa ollaan. Tosin pienellä varauksella, kun Kuopioon itsenäisyysjuoksuun olen menossa kokonaiselle, niin se hieman mietityttää. Tosin reipas vk-kisa ei liene pahitteeksi, jos jalka nousisi sitten siellä Kuopion kinostenkin keskellä hieman nopeammin.

Link to comment
Share on other sites

J...Muutama liian tosissaan juokseva salolainen tietysti aina piinana. :( Kyynerpäiden käyttö (viime pikkujoulussa) ei tällaisiin tapahtumiin kuulu, eikä myöskään vanhojen herrojen ojaan töniminen, kuten vaimo raportoi tapahtuneen kevätjuoksun kympillä.

/QUOTE]

Wau...onko tuollaista tapahtunut, tosiaan joku ojaan tuupattu!?? Itse monissa Salon juoksuuissa mukana olleena en ole havainnut enkä tätä ennen kuullut moista. Toki kapealla pyörätiellä lähdöissä monesti on hiukan tiivistä ja pieniä kontakteja tapahtuu mutta niin on monessa muussakin tapahtumassa.

Tervetuloa joka tapauksessa, me Salolaiset yritetään käyttäytyä ;-)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No niin, tulipa käytyä. Keli oli ihan suht hyvä alun vesisateen jälkeen. Varsinkin Vuohensaaren päässä jalka vähän suti, mutta pelkäsin kyllä lähtiessä, että olisi ollut vielä liukkaampaa.

Taisi sateinen keli vähän pelottaa näitä meikäläisen tasoisia kuntoilijahölkkääjiä. Ainakin näin silmämääräisesti osanottajajoukko vaikutti aika vähäiseltä. Ennakkoon oli kuulemma ilmoittautunut vain 9 juoksijaa.

Oman ajanoton mukaan aikaa meni 50.12 eli 4.47/km. Keskisyke 174 (96 % max).

Mulle tämä oli 1. Salon pikkujoulujuoksu. Ihan kiva tapahtuma, ehkäpä ensi vuonna uudelleen, jos Andi jaksaa järjestää.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy