Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Two Oceans Marathon


keem
 Share

Recommended Posts

  • 2 months later...

Yllättävän vähissä on suomalaisten käynnit tuolla ilmeisesti siis. Mistä johtunee, iso ja kuuluisa kisahan tuo kuitenkin on ja reittikin pitäisi olla hieno?

No, nyt tuli kuitenkin ilmoittauduttua tämän kevään kisaan. Ilmoittautuminen onnistui kätevästi nettilomakkeella, joka oli vieläpä hienoisesta monimutkaisuudestaan huolimatta ihan helppokäyttöinen. Saas nähdä miten ultranoviisin käy...

Link to comment
Share on other sites

Reitti on upea. Olen ajanut sen autolla, ja vähän väliä piti pysähtyä ja hypätä ulos ihailemaan maisemia. Pitkä lentomatka on varmasti yksi syy, miksi siellä ei käy enemmän porukkaa Suomesta. Onnea vaan matkaan!

Yllättävän vähissä on suomalaisten käynnit tuolla ilmeisesti siis. Mistä johtunee, iso ja kuuluisa kisahan tuo kuitenkin on ja reittikin pitäisi olla hieno?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olen ollut nyt Kapkaupungissa puolentoista viikkoa totuttelemassa olosuhteisiin...ja viimeistelytreeneja tekemassa. Netista loytyi mainio paikallinen maastojuoksuporukka, joka otti mukaansa lenkille tosi hienoihin Constantian ja Kirstenboschin maisemiin! Kelpaa taalla juoksijan elaa...tosin ihan turvallista ei yksin lenkkeily aina kuulemma ole, sen vuoksi mieluusti juoksentelevat taalla porukalla aina kun mahdollista.

Eilen kavin Two Oceans -expossa hakemassa numerolapun ja muut, melkoiset messut siella olikin. Huomenna osallistun aamusella kaupungin keskustan International Friendship Runiin ja lauantai-aamuna on sitten itse Two Oceans Marathon. Monenlaista ilmaa pitanyt taalla...valilla kovaa helletta ja valilla myrskytuulia ja kylmyytta. Nyt on taas ollut aika tuulinen paiva, mutta kisapaivalle ennustavat 25-28 astetta ja aurinkoa.

Maha on vahan reistannut, maanantai-aamuna piti tyhjentaa koko mahalaukun sisalto, mutta sen jalkeen homma on stabiloitunut. Saas nahda paaseeko sita maaliin asti lauantaina...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Oh, unohtuikin ihan raportoida tästä. Hieno kisa oli kaikin puolin! Erinomaiset järjestely, unohtumaton tunnelma, upea reitti, tuskaisat viimeiset peninkulmat. Eli kaikki mitä hyvältä juoksutapahtumalta odottaa. :) Ensikertalaisella vauhti neljän kympin kohdalla hidastui noin minuutin per kilometri, mutta se nyt oli odotettuakin. Tarkemman analyysin voi lukea allaolevasta osoitteesta:

http://rc.eeme.li/press/200803221705.shtml

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Onnittelut keemille hienosta suorituksesta!

Kisarappari tuolla linkin takana oli loistava.

Itselläni on tämä 2 Oceans ollut sellanen haave jo muutaman vuoden ajan, että joskus kun rikastuisi ja lakkaisi köyhtymästä, niin menis kokeilemaan. Sain tässä jopa vaimon innostumaan aiheesta, että jos vaikka ensi tahi seuraavana talvena tuonnepäin koitettais suunnistaa. Samalla pitäisi varata aikaa muuhunkin lomailuun. Tämähän näyttäisi sattuvan pääsiäisen tienoille, jolloin talvilomaviikon sovittelemalla sopivasti alkaisi olla semmonen 1,5 viikon reissu mahdollinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Kisa näyttää tänä vuonna olevan 11.4.

Yritin bongailla jostakin ensi vuoden päivämäärää, mutten onnistunut löytämään. Jos joku olisi sattunut jostakin v 2010 kisan ajankohdan näkemään, niin kiitokset etukäteen...

Voisin veikata, että ensi vuoden TOM on myös pääsiäislauantaina eli 3.4.2010 - tosin en mene takuuseen.

2005 ollessamme Dullstroomissa korkeanpaikanleirillä lomailemassa TV:sta tuli katseltua nimenomaan pääsiäisviikonloppuna TOM:ia ja mm. Nurgalievan kaksosia, jotka jo silloin ottivat kaksoisvoiton naisten sarjassa ( ja näin on tapahtunut jo monesti vuosittain sekä Two Oceans Marathonilla että Comradeksella ).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy