Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sakura-Michi Nature Run 2008


Pasi
 Share

Recommended Posts

Alla kutsu ensi vuoden kisaan. Veikko Sivosavi jo ilmoitti halukkuutensa lähteä mukaan reissuun, joten näillä näkymin ainakin me kaksi ollaan menossa tonne. Onko muita kiinnostuneita? Jos on, niin ens viikon aikana pitää ilmottautua eli laittakaa sana liikkeelle jos jollain on tiedossa joku joka ois kiinnostunu, mutta ei tiedä että kohta tulee jo kiire ilmottautua.

Ilmoittautumiskaavaketta en saanu tähän liitettyä kun on liian iso word-tiedosto, joten jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, niin ilmoitus mulle sähköpostilla (pasi.kurkilahti@vierumaki.fi) ja lähetän kaavakkeen pikapikaa.

Kisan pituus on siis 250km ja ens vuonna on ilmeisesti mukana myös 143km pituinen "lyhyt reitti", johon on varattu 30 paikkaa japanilaisille. Ulkomaiset voi osallistua ainoastaan pidemmälle reitille, johon on 80 paikkaa japanilaisille ja 20 paikkaa ulkomaisille osallistujille. Näin ainakin ymmärsin japaninkieliseltä nettisivulta, joten Juki vaikka korjaa jos meni väärin.

----------------------------------

2008 SAKURA-MICHI INTERNATIONAL NATURE RUN

Dear Runners,

The Steering Committee of Sakura-Michi International Nature Run is planning to hold 2008 event between 18-21 April. This year, Sakura-Michi International Nature Run will be celebrated 15 th memorable meet. We would like all foreign runners to celebrate with us.

To commemorate 15 th event, we expect runners from many countries, for that reason, we plan financial support for runners who have difficulties to take part for economical reason. (about 30, 000 yen) Those who wish, ask to the steering committee for particular informations.

The following are the provisional arrangements. Please let us know by e-mail whether you are able to take part or not. (If you can not use e-mail, we also accept mail or fax)

・Dates: 18-21 April 2008

・Course: Nagoya-Kanazawa (250km)

・Foreign participants : 20runners maximum

・Deadline for application reception: 17 Nobember 2007

*If we (the Steering Committee) receive more than 20 applications, we will select 20 runners. We ask for your understanding in this matter.

The Committee will be responsible for:

A) Reduce of entry fee: 25,000 yen ( normally 45,000 yen )

B) Accommodation: Free during the period 14-17 April,

C) Support During the Run: Food, Drink, and Medical Care

D) Accommondation of runner's family: 45,000 yen per person during the

period 14-21 April. (18 and 21 evening's meals are not included)

E) Transportation expenses of runner's family during the run

Notice: About an entry fee, foreign runners have been exempted from paying ever, but it will be charged a fee from 2006. Japanese runners are 45,000 yen which is as same as before, however foreign runners are 25,000 yen. We ask for your understanding in this matter. Please pay an entry fee to the secretariat on the day before the run (18 April).

Contact: The Steering Committee of Sakura-Michi

c/o Abram Institute

Utsue, Kokufu-cho, Takayama-shi, Gifu, 509 - 4121 Japan

(Phone: 81-577-72-4219 / Fax: 81-577-72-4494 / e-mail: abram@kokufu.net)

     Sincerely yours,

     Hiroshi Ogo

     Sakura-Michi International Nature Run

     Steering Committee

-----------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...
 • Replies 147
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Joo, kyllä on ollut Pasin valmistautuminen tämän vuoden Sakuraan viimeisen päälle asiallista, omatoimi-Spartathlon toimi varmasti hyvänä viimeistelynä. Toivottavasti kaikki menee putkee ja Pasi saa kaiken itsestään irti. Tsemppiä myös Veikolle ja Outille, hienoa olisi saada lisää nimiä suomalaisten Sakuran maaliin asti juosseiden listalle. Olikohan se niin että Pasin lisäksi Sakuran selvittäneitä ovat Spiros, Suomen hitain ja Janne K. Näiden lisäksi myös suomalais-oseanialainen Vesa Murto on tainnut juosta kertaalleen Sakuran läpi.

Pasin, Veikon ja Outin lisäksi luotamme myös Yukin tulospalveluun, toivottavsti pysymme tilanteen tasalla koko kisan ajan!

Link to comment
Share on other sites

Terve ja kiitti tsempeista. Maanantaina pukkas kuumeen paalle ja edelliset pari yota meni viel kattoa tuijotellessa, mut nyt maistuu jo jatski eli eikohan startti onnistu aamulla ainaski jotenkuten. On satanu pari paivaa ku esterin perseesta eli Hitain nyt apua nakyyko jo kohta aurinko vai otetaanko sateenvarjo mukaan retkelle?

Terkkuja Outilta ja Veikolta, molemmilla kaikki ok ja matka menee varmasti loistavasti kun lahtevat juoksemaan yhdessa ja tsemppaavat toisiaan.

Nyt mennaan kuuntelemaan molotusta eli alkuinfo ja japaninilaiset litaniat...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy