Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ironman Florida


artturi
 Share

Recommended Posts

Kaitsulta hyvä suoritus Amerikan maalla. Ihan ei riittänyt kymppisakkiin, mutta 16 sija pro-sarjassa on hyvä sijoitus. (55.30, 4.44.00, 3.05.06, 8.49.00) http://ironman.com/events/ironman/florida/?show=leaderboard&y=2007

Mutta kovaa on menty kärjessä. Kisan kakkonen vetänyt maratonin 2.46. Ja pyöräilyn paras alle 4.30:n, mutta "väsähtänyt" sitten maratonilla.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä vaan. Upee suoritus kertakaikkiaan. Kaitsuhan on vielä nuori mies, mutta jos olis ottanu osaa ikäluokkiin, niin olis ollut ihan ylivoimainen ykkönen omassa sarjassaan. Ja niin varmaan olis myös Havaijillakin, ainakin näin oletan että ironman sarjan maailmanmestaruuden kuittais kyllä itelleen. Mutta pro on aina pro.

Link to comment
Share on other sites

Joo tuli webcastia seurailtua koko eilinen päivä. Lähetys oli kyllä sinänsä aika haitarista. Muutama pikkujuttu (esim. uinti huippujen osalta ja pyöräilyosuus kokonaisuudessaan) jäi kuvaamatta.

No, kun sitten vihdoin maaliintulo alkoi, niin eikös ruutuun paukahtanut "technical difficulties" ja siinä meni sitten Kaissun maaliintulokin näkemattä.

Mutta hienot oli vaihtotelineet, niitä kuvattiin ainakin kolmisen tuntia.

Toivottavasti Kaissu oli tyytyväinen omaan suoritukseensa, mielenkiinnolla odotellaan miehen kuulumiset!

Ja niinkuin gutsy tuossa totesi, Kaissun asenteesta kertoo kyllä nuo sarjavalinnat.:character00115:

Link to comment
Share on other sites

Kaitsulta loistava kilpailu. Miehellä on yli kaksikymmentä vuotta triathlonia takana ja ikää mittarissa kohta oikean "veteraanisarjalaisen" verran. Ehdottomasti Kaitsun pitkän uran paras kilpailu ja todennäköisesti kovin tuon ikäisen suomalaistriathlonistin tekemä aika (muistaakseni). Olenkin ehdottanut miehelle siirtymistä ikäryhmään ja tavoittelevan podium-paikkaa (viiden joukkoon) Havaijin Ironmanista. Tuollaisella kilpailulla se on täysin mahdollista, mutta "voittoa povaaville" :1st: muistukseksi, että Havaijilla on mukana maailman parhaat triathleetit myös "veteraanisarjoissa".

Link to comment
Share on other sites

Mahtavat onnittelut Kaitsulle :rockwoot:.

Vaikkei eri vuosien kisoja suoraan voi verratakkaan (erilaiset olosuhteet) täytyy silti mainita että tänä vuonna oli huikea taso. Tuolla ajalla Kaitsu olisi viime vuonna ollut sijalla 8 !!!

Lähetys oli kyllä niin syvältä ettei mitään rajaa. Pro sarjan osalta kisaa ei näytetty oikeastaan lainkaan missään vaiheessa. Sekin mitä näytettiin oli etäältä kuvattuja vaihtotelineitä (ei tietty niitä joihin joku olisi voinut vaihtoon tullut) toteutettuna jollain euron webbikameralla joka nostettiin aina välillä sojottamaan eri suuntaan. Kärjen jälkeiset maaliintulot näytettiin hienosti oikealla kameralla kuvattuna maan tasolta eikä mistään katolla olevan webbikameran kuvaamana.

Rookie

Link to comment
Share on other sites

No ehkä hiukan liian innokkaasti suitsutin tuota voittoa havaijin kilpailustakin. Ehkä se ei ylivoimaisesti tulisi, mutta kyllä muutkin töitä saisi tehdä Kaitsun voittaakseen.

Totta kai täytyy muistaa että jos tuota ikäluokkien mestaruutta havaijilta hakisikin, niin lujaahan siellä on mentävä. Mutta jos katsotaan viiden viimeisen vuoden voittajien aikoja tuossa 35-39 sarjassa, niin ne osuvat välille 8.47-9.19. Ja nelikymppisissä ajat menee haarukkaan 8.58-9.37 eli jos tuolla pystyy 9 tuntiin suoriutumaan matkasta, niin aivan täydet mahdollisuudet on ottaa mestaruus. Tietenkin jokainen kilpailu on omanlaisensa ja Havaijin kisa ei niitä helpoimpia ole. Olosuhteethan ovat kilpailuissa erilaiset, mutta kisan sisällä ne ovat kuitenkin jokaiselle kutakuinkin samat.

Link to comment
Share on other sites

Tervehdys Pananamasta!!

Kiitoksia kannustavista kirjoituksista! Kisa todellakin oli kovatasoinen. Omalta osaltani pystyin tekemaan hienon kilpailun ja olen siihen tyytyvainen. Ainoa juttu mika hieman harmittaa, oli maratonin aikana vietetty hetki Bajamajassa (syy uusi tuhdimpi Gatorade endurance)... Siksi juoksuaikaan tuli pari minuuttia extraa..

Kilpailu-ura jatkuu ensi vuonna, tarkemmat suunnitelmat viela itsellekin avoinna. Blogissa lisaa kun palailen Suomeen.

Harmi kun kisan nettilahetys ei ollut hyva, silla pp. uintistartti jossa oli 2200 kilpailijaa oli melkoinen show. Viela pari paivaa arskaa ja burgeria ja sitten Suomeen palelemaan!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy