Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Taivaallisten herkkujen ketju


miinuliinu
 Share

Recommended Posts

Täällä on noita epä-ketjuja niin monta että vaihtelun vuoksi muotoilin tämän nimen vähän nautinnollisemmaksi. mutta että pakko oli avata tää, kun pitää täysillä nyt hehkuttaa:party0002:

Tein äsken niin järjettömän ihania jäälauttaleivoksia vieraita ootellessa, että mä en ollenkaan voi taata että ne pysyy tossa pöydällä vieraiden saapumiseen asti. Sain eilen niitä yksillä kutsuilla ja pyysin välittömästi ohjeen. Mä en ymmärrä voiko noin ihanaa herkkua ollakaan! Siinä on semmonen muropohja, tummaa suklaata välissä ja marenkikuorrurus. Hirveesti voita ja sokeria, oikea terveyspommi...

Kertokaas lempiherkkujanne. Mitä leipoo aina vain uudestaan, tai loistavimpia ruokavinkkejä. Tai hyviä salaatteja tai ihan mitä vaan, mutta ei semmoista mitä saa kaupasta suoraan. Yksi uusi idea vielä, mitä en aikaisemmin ollut tajunnutkaan, että suolapähkinät sopii vihreään salaattiin tosi hyvin, juustoa ja kurkkua ja viinirypäleitä sekaan. Ihanaa!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Taivaallisen hyvää ja mukavaa vieraille tarjottavaa opin vuosi sitten: periaatteessa tehdään pizzaa, mutta pizzapohjana käytetään maissilastuja tai nachoja, mikä niiden nimi nyt olikaan. Niitä vaan uunipellille reilusti ja kosteahko pizzakastike herkkuineen (jauhelihaa, makealla soijakastikkeella ja mustapippurilla maustettuna, sieniä, ananasta ja punaista sekä keltaista paprikaa, näin meillä) ja juustoineen päälle. Paistetaan uunissa 200 asteessa, kunnes reunimmaiset lastut alkavat hieman ruskettua. Aivan taivaallisen hyvää ja älyttömän helppoa ja siistiä tehdä pizzaa.

PS. Hyvää myös kylmänä ja seuraavana päivänä.

Link to comment
Share on other sites

Itte leivotut lämpimät korvapuustit ja kylmää maitoa, ihan ykkösherkkua. Enpä pysty tarkkaa ohjetta antamaan, kun roiskin käsivaralta "noin suunnilleen". Leivotaan tietenkin Sunnuntai-jauhoista ja normaalisuolaisella voilla. Taikina saa jäädä vähän veteläksi ennen nostatusta, muuten tulee liian kuivaa pullaa. Vaniljasokeria ripottelen myös kanelin ja sokerin joukkoon. Pinnalle paljon raesokeria.

Link to comment
Share on other sites

Voi tsiisus että mä on repeillyt tänään täällä seppolassa :grin::grin::grin:.

Johtuuko se Floridan Ironmanin kisakatsomossa tarjoilluista (tutunomaisista) virvokkeista vai onko täällä porukalla niin levottomat jutut tänään - mene ja tiedä.

No asiaan. Tämä kuuluisi varmaan tuonne tunnusta ketjuun (anonyyminä), mutta tälleen pikkasen kaljoissaan voi päästä näppäimistöstään mitä sattuu. Eli meikäläinen leivoskelee silloin tällöin mokkapaloja jotka meillä kulkee tuttavallisemmin nimellä "suklaapelti". Ne on niin saatanan hyviä että jotta! Eilen just leivoin ja tuolla niitä on vielä jonkun verran ellei naapurit ja sukulaiset ole käynyt niitä vohkimassa, täytyy käydä kattoon että ovet on lukossa.

Rookie

Link to comment
Share on other sites

Tuleepa mieleeni viime eduskuntavaalien alla kun olin vetämässä oikeen reilun 30km lenkin niin iski aivan armoton mekean nälkä. Aurajoen rannssa oli vaaliteltta jossa jaettiin makeisia olivat kyllä aivan helvetin/taivaallisen hyviä. Puolueenkin muistan mutta en sitä viitsi nyt mainita : ) Ai niin vuonna 1986 menasin saada p.... mutta juoksin karkuun!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy