Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Huikeimmat triathlonsuoritukset


Rookie
 Share

Recommended Posts

Äärimmäiset urheilusuoritukset herättää joskus mielettömiä tunteita, mutta tänään törmäsin tarinaan joka kolahti niin lujaa että en muista vastaavaa.

Luulin aiemmin että Julie Mossin Hawaiin Ironmanin 1982 maaliintulo oli triathlonin saralla kovinta mitä olin nähnyt, mutta mitä vielä. Käykääpä katsomassa Dick & Rick Hoyt:n videoita tuubista jos ette aiemmin ole nähneet, alla linkki yhteen pätkään.

Laittakaa muutkin itseänne sykähdyttäneitä tarinoita jakoon. Ne voi olla vaikka omia, seurakaverin tai tuollaisia maailman luokan juttuja. Ei tartte pyrkiä pistämään paremmaksi kuin Hoyt, pääasia että saadaan hienoja tarinoita tai videoita tänne lueskeltavaksi.

Rookie

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tuolla näytteellä ja mun juoksulla on suunnilleen saman verran eroa kuin gasellilla ja (joulu)pukilla... Löytyikös sieltä säkistä muuten yhtään sopivampaa pukua..? :lolk:

No ei löytynyt, mutta paras lahja tuli jo vähän etukäteen eli vihreä valo perheeltä Ironman-harjoitteluun ensi elokuuta varten.

Tuossa kuvassa oleva nuori triathleetti vartoilee vielä sponsoria, ilmeisesti Timexin kanssa on neuvottelut jo pitkällä....:1st:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy