Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kirjamessut


Satkus
 Share

Recommended Posts

Kävin kirjamessuilla ja olin tulla ihan hulluksi. Hamstrasin niin itselleni kuin muillekin ystäville ja tutuille 50 -70 luvun kirjoja. Olen pienimuotoinen kirjakeräilijä joten sormia kuumotti. Toivottavasti maltan lähteä aamulla lenkille etten uppoudu lukemaan nuoruusajan sarjiksia ja kirjoja.

Mitä mieltä olette messuista?? Onko tullut käytyä, mitä ostitte?

Link to comment
Share on other sites

Tuli työn puolesta käytyä tänään kun sai oikein palkallisen vapaapäivän sitä varten ja vielä ilmaisen lipunkin. Ei kyllä olis yhtään huvittanut, mutta ajattelin että meneepä tuokin paremman puutteessa.

Ostin ainoastaan halppis lastenkirjoja pukin pussiin ja yhden Akun Ankan Jumbon vessalukemiseks tolle tulevalle asuinkumppanilleni.

Link to comment
Share on other sites

Kävin. Elämäni eka kerta. Ursan Tähtikartta, Esko Valtaojan Kotona maailmankaikkeudessa, Richard Dawkinsin Jumalharha on nyt hankittu. Ja Riedelin valkoviinilaseja 2 kpl. Ai niin, viimeksimainitut tietysti Viinimessupuolelta.

Jos olisi aikaa lukea enemmän, olisin varmaan tullut isomman kuorman kanssa takaisin.

Link to comment
Share on other sites

Käväisin työn puolesta torstaina tosi nopeasti. En ollut ennen käynyt. En ostanut muuta kuin lapselle paidan (!), mutta totesin että olisipa maailmassa paljon hyviä kirjoja. Kirjakauppoja kun ei tule sillä tavalla kierreltyä, vaan korkeintaa poikkeaa joskus hakemaan jonkun tietyn kirjan itselle tai lahjaksi. Uudestaan en tullut menneeksi niin että olisi ollut aikaa ostaa mitään, mutta ihan positiivinen yllätys olivat.

Link to comment
Share on other sites

Kirjamessujen ehdottomasti paras anti on antikvariaattien osastot. Harvoin on esim. Helsingin eri antikvariaatteja kiertää (Arohonka, Laterna Magica, Hagelstam etc.). Kirjamessuilla kaikki merkittävät antikvariaatit ympäri Suomea ovat kuin tarjottimella. Joka vuosi olen tehnyt noilta osastoilta todellisia löytöjä. Niin, ja viinimessujen maisteluosasto oli tietenkin tärkeä osa messukäyntiä...

Link to comment
Share on other sites

Niin, ja viinimessujen maisteluosasto oli tietenkin tärkeä osa messukäyntiä...

Juu, tästä on jo tunnustuksiakin tullut tehtyä :icon_pidu:

Kirjamessuihin varaamani aika oli ehdottomasti liian lyhyt, etenkin kun nuo viinimessut lohkaisivat siitäkin leijonanosan.. Ostoksia en kovin paljoa tehnyt, mitä nyt jokunen pokkari tarttui mukaan ja luultavimmin ehdin ne lukemaan vasta joskus ensi tai sitä seuraavana kesänä. Julkkuja näkyi yllättävän paljon ja törmäsinpä yhteen vuosien takaiseen ystäväänkin - ei siis paha reissu ollenkaan!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy