Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 20.10.


innokas
 Share

Recommended Posts

Hitsit, kun ei muistanut, että vanhuuksien nykyinen koiruus on niin paljon vahvenpi kuin se edellinen. Ehkä muistan tänpäiväsen jälkeen, kun koiruus veti mut rappukäytävässä nurin ja polvi + kylki ottivat tuosta hieman kipeetä -onneksi taidettiin selvitä vaan mustelmilla, tuovotuksella ja pintanaarmuilla.

Eli taaaas levätään ja kuullostellaan..

Link to comment
Share on other sites

Viikon eka pitkä lenkki (huomenna toinen mokoma) eli 21,5 km harjoitellen ensi kesän seikkailukisaa varten outoja polkuja ja teitä ja takaisin turvallisesti radanvartta (onneksi mentiin oikeeseen suuntaan, muutoin olis jouduttu Tampereella asti) - mitätön jonkinlainen karttakin oli mukana ja vältyttiin pahemmilta eksymisiltä. Aluksi käveltiin pari kilometriä ja väliin survottiin myös muutamia kävelypätkiä ja aikaa saatiin kulumaan 2 ja puol tuntii ja rapiat päälle. Pullat ja mehut juotiin matkalla.

Upeee syyssää tääll päin suomenmaata tänään - nollakeli lähtiessä ja palatessa 4 lämmintä!!!

Link to comment
Share on other sites

Tunti puutöitä (pokasauksessa sykkeet 130-140 ja kirveen kanssa halkoessa 110 sekä puita pinoessa 100). Keskisyke 110 eli etupäässä halkomista ja pinomista.

Parin tunnin huilin jälkeen 55', HR 148 sauvarullista tasatyönnöin (kesän/syksyn eka, meni vähän myöhään) ja heti perään 65' pyöräilyä, HR 142. Yhteensä 2 h, syke avg 144-145.

Jos vielä kasaa mukaan noi puuhommat, niin 3 h PK:ta; HR 133.

Link to comment
Share on other sites

Tänään tuli sellainen olo että nyt tämä makaaminen ja mahan kasvattaminen loppuu perkele, eli uusi kausi on virallisesti avattu. Yritin jotain epätoivoista dieettiäkin laiskotellessa mutta ei siitäkään mitään tullut, taisin lihota vielä vähän lisää. No homma pyörähti käyntiin 16.5km kevyellä lenkillä. Tästä se lähtee!

Link to comment
Share on other sites

Tänään tuli sellainen olo että nyt tämä makaaminen ja mahan kasvattaminen loppuu perkele, eli uusi kausi on virallisesti avattu. Yritin jotain epätoivoista dieettiäkin laiskotellessa mutta ei siitäkään mitään tullut, taisin lihota vielä vähän lisää.

Minä kasvattelen mahaa vielä viikon.

Perhana kun tuo syömisen vähentäminen on vaikeaa kun ei liiku!

Itsekin oon koittanut olla vähemmällä ruualla, koko ajan nälkä ja pinna kireällä.

Nyt saunaan ja sitten :icon_jook:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy