Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 19.10.07


Lanttu
 Share

Recommended Posts

Kevyttä hölkkää 5,5 km (6:29/145) ja siitä tunnin päästä kuntopyörällä 30 min hiljalleen raskaimmalla vastuksella. Ei mitään ylimääräisiä tuntemuksia polvessa. Kohta saunaan ja jos jostain löytyy grillimakkaraa niin takkatuleen joutuvat.

Jaa, näytti Fore max-sykkeeksi 178. Ilmankos tuo keskisyke tuntuikin hieman korkealta. En kai sentään pysty juoksemaan maksimivauhtia hengästymättä ja jos pystyn, niin mitä se mahtaa tarkoittaa?

Link to comment
Share on other sites

6,5 km hieman peruslenkkiä reippaammin avg. 140 näin ylimenokauden lepopäivien jälkeen. Eikä tuntunut hullummalta, vaikka tais olla vasta viides lenkki lokakuussa. Tässä vaiheessa kautta olen tyytyväinen, että jalat on kunnossa ja talviharjoittelunälkä on jo osoittanut vatsassa "kurnimisen" merkkejä.

Link to comment
Share on other sites

8,8 km 44 minuuttiin. Aijjai ku teki hyvää viikon sairastelun ja sängyssä makaamisen jälkeen. Valot oli pururadalla vaan ekalla 500 metrillä, mutta eipä tuo paljoa menoa haitannut. Hiukan lisää jännitysmomenttia saa kun ei näe mitä edessä on. Yhden sillan alla olikin teiniporukka kaljoittelemassa ja törmäsin polkupyörään joka oli jätetty keskelle purkkaria. Prkleen nykynuoriso! :076:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy