Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Perjantai 12.10.


Kalza
 Share

Recommended Posts

Teki mieli juosta jo pitkä lenkki, vaikka maratonista on vasta vajaa kaksi viikkoa aikaa... On ollut sellainen olo, että olen jo palautunut, mutta päätin kuitenkin tehdä "varovaisen" pitkän niin, että otan kävelypätkiä väliin. Ja näin sitten mentiin. Kolme tuntia nautiskelin kauniista syksyisestä luonnosta. Vähän oli pureva tuuli aukeilla paikoilla. Kilometrejä kertyi hölkkä/kävely yhdistelmällä 26.4km.

Link to comment
Share on other sites

Kohta 2 viikkoa maratonista. Syöty, juotu ja laiskoteltu. Paino noussut reilu 2 kiloa. Nyt alkaa tuntumaan siltä, että pitää päästä liikkeelle ja laiskottelu saa riittää. Viikonloppuna aloitetaan reippaat kävelyt, joilla sitten mennää lokakuu. Marraskuussa aloitellaan juoksentelut.

Link to comment
Share on other sites

1 h pk-juoksua Lontoon Wembley maisemissa.

Lahdin juoksemaan suoraan hotellilta ja piti aluksi juosta pitkin katuja ihmismassojen valissa. Lopulta loytyi puisto Welsh Harp tai jotain tuon nimista, jossa sitten juoksentelin ylhaisessa yksinaisyydessa, kunnes palasin takaisin hotelliin.

Aikaa kului noin 1 tunti 10 minuuttia, sykevyo ei mukana. Ilma oli lammin ja kostea, suorastaan helle!

Link to comment
Share on other sites

Pirkan jälkeen ensimmäiset juoksuaskeleet. Jalka kesti ihan ok, mutta järkyttävää tervanjuontia koko touhu. Lähdin ihan rauhalliseen 5.30 vauhtia matkaan ja kiihdyttelin siten, että seitsemäs kilsa meni 4min vauhdilla. Siitä parin kilsan verrat kotiin. Koko lenkki 9,3km 46.30 ja syke 139 max 166.

Kahden viikon päästä pitäisi juosta maraton Saksassa asti. Kyllä ottaa päähän, kun sinne ilmoittauduin. Täytyy ottaa lomana, jonka aikana hiukan myös ulkoillaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy