Jump to content
Juoksufoorumi.fi

LUM:n talvijuoksut 2007-2008, Lappeenranta


Recommended Posts

Muistutuksena kaikille Lappeenrannan seudulla asuville (ja miksei muillekin), että parilta aiemmalta talvelta tuttu LUM:n maksuton testijuoksusarja käynnistyy jälleen huomenna 9.10. Startti on klo 18.00, ilmoittautuminen viimeistään klo 17.40. Lähtö / maali Pallossa Aikuiskoulutuskeskuksen pihalta. Tarjolla on tuttujen 3 / 5 / 7 km lenkkien lisäksi nyt myös 1 km (lapsille). Reitti kulkee entiseen tapaan Taipalsaaren suuntaan pyörätietä pitkin. Tämä tarjoaa kerran kuukaudessa mukavaa vaihtelua talven pimeiden lenkki-iltojen iloksi, voipi itse kukin testata "missä mennään".

LUM:n sivut kertovat tapahtumasta lisää täällä:

http://www.lum.fi/php/GetBulletin.php?lang=fi&date=1191817740&category=Ajankohtaista

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Marraskuun testijuoksu oli eilen ja tuli käytyä paikan päällä itsekin. Sakkia oli enemmän kuin viime kerralla, arvelisin että kaikkiaan 50-60 oli lähtöviivalla. Pyörätiellä oli paikkapaikoin mustaa pintajäätä ja tossu lipsahteli muutaman kerran kunnolla. Kun ekan kerran huomasi, että "tämähän on jäässä", niin luontaista varovaisuutta tuli automaattisesti arvelluttavan näköisiin kohtiin. Poistullessa oli lievää sivuvastaista tuulta, joka viimeisen kilometrin uuvuttavassa & loivassa nousussa teki "eetwarttia". No tulipahan käytyä 7 km taivaltamassa, aikakin oli samoilla kantturoilla kuin viimeksi. Eipähän olla ainakaan taannuttu....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Naapurikylän edustaja kävi eilen näyttämässä tossunkantojaan, 7 km taittui upeaan aikaan 23.53. Onnittelut siitä Imatran suuntaan! Itsekin tuli paikalla käytyä jolppimassa. Kaikenkaikkiaan paikalla oli kolmisenkymmentä oman kuntonsa testailijaa. Keli sinällään ok, pyörätie Taipalsaaren suuntaan oli hyvässä talvikunnossa. Tuultakaan ei ollut kuin kevyt henkäys. Ei muuta kuin kokka kevättä kohti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tämän kevään viimeiset testijuoksut taivallettiin mukavan keväisissä olosuhteissa aprillipäivänä. Pyörätie oli käytännössä sula, ainoastaan parin askeleen aikana oli aavistus sohjoa reitin varjopaikoissa. Seiskalla ripein taivaltaja löytyi jälleen naapurikylästä, onnittelut uudesta reittiennätyksestä! Itse lompsin niin ikään seiskan, mieltä ilahdutti oman PB:n paraneminen 41 sekuntia. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä, mm. wapun jälkeiseen Kourulan puolimaraan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy