Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kiiminki-maraton


Recommended Posts

Vielä nuori ja kasvava tapahtuma. Reitti erittäin tasainen ja nopea, erinomaisesti merkitty. Ajankohta hyvä, koska helteet eivät varmasti syyskuun lopussa enää haittaa.

Palkitsemissysteemi - sarjojen parhaiden lisäksi 10 parasta maratonaikaa sarjasta riippumatta - ansaitsee kiitoksen. Peseytymis- ja pukeutumistilat Laivakankaan koululla hyvät. Huolto OK, tosin paikoin juoma oli kylmää.

Nettisivuilla voisi olla hyvissä ajoin ennen tapahtumaa hieman tarkempaa tietoa näistä:

- urheilujuoman merkki

- milloin ennakkoilmoittautuneet voivat käydä noutamassa materiaalin (numerolaput ym).

Ennen lähtöä kysyin kisakansliassa, onko kierrettävän lenkin kolmas huoltopiste sen edestakaisen osuuden meno- vai paluumatkalla; kartaltahan tuo ei käy ilmi. Tästä ei oltu ihan varmoja, mutta koska ilmoitettu huoltopisteiden väli on noin 3,5 km, päättelin, että sen pitäisi olla paluumatkalla ja näinhän se olikin. Olettaisin (ja toivon), että jatkossa nämäkin vakiintuvat niihin paikkoihin, joissa olivat tänä vuonna.

Kaiken kaikkiaan siis hyvin järjestetty tapahtuma, voin suositella.

Link to comment
Share on other sites

Liikennejärjestelyistä: Liikenteenpysäyttäjistä yksi ei ollut meinannut ottaa asiaansa tosissaan. Yksi maratoonari oli ollut vähällä jäädä auton alle kun oli se hemmo antanu auton tulla vaikka juoksijoita lähestyi. Perjantai-iltana kun hain numerolappua nii oli vaan yksi frau antamassa niitä numeroita, ympärillä 5 henkeä kattelemassa... Oli hiukan hitaasti etenevä se jono. Ja vessoja saisi olla kyllä pikkuisen paremmin reitillä (shellin wc, koulut). Reitti oli hyvin merkitty. Suorastaan erinomaisesti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy