Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hampuri 2008


Recommended Posts

Tässä Berliinin jälkeen ensi kevään maratonia suunnitellessa yhtenä vaihtoehtona tuli mieleen Hampurin maraton. Berliinissä on nyt parina syksynä tullut ruuhkat koettua. Vaikka lähdin periaatteessa ihan oikeasta lähtöryhmästä (D), oli alkumatkalla ihan liikaa ruuhkaa ja ohitettavia. Jos oikein ymmärsin Hampurin maratonin nettisivuja, lähtöjärjestys perustuu ennen kaikkea (vai kokonaan?) juoksijan järjstäjille ilmoittamaan tavoiteaikaan.

Jos näin on, voisivatko Hampurissa juosseet kommentoida lähtöjärjestelyn toimivuutta, ts. ovatko juoksijat pääsääntöisesti ilmoittaneet realistisia tavoiteaikoja? Pääseekö noin 3 tunnin aikaa tavoitteleva heti rennosti juoksemaan vai onko alku samanlaista tökkimistä kuin Berliinissä?

Link to comment
Share on other sites

Pääseekö noin 3 tunnin aikaa tavoitteleva heti rennosti juoksemaan vai onko alku samanlaista tökkimistä kuin Berliinissä?

Lähtö tapahtuu Hampurissa kolmelta eri kadulta, jotka on lajiteltu arvioidun loppuajan mukaan. Kolmen tunnin juoksijana pääset todennäköisesti ykköskadulle, eikä loppuaika siten kärsi lähdön takia. Berliinistä minulla ei ole kokemusta, mutta Hampuri on kaliiperia pienempi tapahtuma ja lähtöbaana on riittävän leveä. Yhdellä kadulla lienee noin 4000-5000 juoksijaa, joista useimmat taitavat lähteä liikkeelle kovempaa kuin kunnon puolesta olisi järkevää.

Ei maratonilla suoritus ainakaan lähdöstä jää kiinni.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy