Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ideapark-juoksu


Recommended Posts

Tiedoksi monille minunkin suuntaan tulleille kyselyille myös tätä kautta, että Ideaparkissa Lempäälässä juostaan ainakin puolimaraton ja kymppi taas ensi keväänä. Tällä kertaa päivämäärä on sunnuntai 4.5.2008. Reitti, lähtöpaikat, maali ym. samat kun viime keväänä. Nyt kisaan tulossa muuten jonkinverran parannuksia kun tiedotus ym. ehditään hoitamaan riittävän ajoissa. Harmiksi uimahalli Ideaparkiin ei varmistu vielä ihan kisaan mennessä, joten tämä puoli menee viime vuoden malliin edelleen muissa tiloissa vielä yksi kerta.

Kisalle haettu siksi hyvää päivämäärää, että päällekkäisyyksiä olisi mahdollisimman vähän ja toisaalta siksi, että mm. Tukholman maratonille lähtijöille löytyisi hyvä valmistava juoksu sopivaan väliin. Nyt 4vk ennen isoa koitosta pitäisi aika sopivaan testiin olla otollinen. Viime kevään kisasta reittiselostuksineen ym. löytyy tietoja tältä palstalta vanhasta ketjusta. Lisätietoja ja mm. nettiosoite kisaan tulossa kuulemma vähän myöhemmin.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kisalle haettu siksi hyvää päivämäärää, että päällekkäisyyksiä olisi mahdollisimman vähän ja toisaalta siksi, että mm. Tukholman maratonille lähtijöille löytyisi hyvä valmistava juoksu sopivaan väliin.

Myös sopivasti kaksi viikkoa ennen Riikan maratonia :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 months later...

Onkos muita tulossa mukaan? :sign0163:

toivotaan että lumet sulaa..

Mukana puolikkaalla!

Lumien suhteen en ole kovin huolissani, mutta toivottavasti reitin hiekkatiepätkä ehtii kuivua Wappuun mennessä. Ainakin vielä viime viikolla kun tuota pätkää autolla ajelin, niin oli melkoista velliä...:embarassed:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy