Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kauniston maraton 6.10.2007


Recommended Posts

Flunssan takia Kiiminki jäi, mutta nyt sitten tankkaillaan toista päivää Kauniston maralle, ekalle täydelle!!!

Saa nähä miten äijän käy, puolikkaita on tullut juostua kolme tälle kesälle ja viime kesältä yksi kpl.

Ei kai siinä muuta kuin alku täysillä ja loput minkä jaksaa.:running:

Link to comment
Share on other sites

Kesän kolmas puolikas takana. Näkyy painon vaikutus olevan 1 min / kg puolikkaalla. Vuokatin POP maraton 1.27 ja kesäloman lopuksi Ruskassa makkaraa nauttineena lievästi ylipainoisena 1.31. Nyt reenikauden aluksi paino onneksi tippuu ja aikakin paranee, josta osoituksena 1.29. Suunta siis oikea:) Jalatkin kestivät eka kertaa sitten 1992 kohtalaisesti maaliin saakka.

Itselle järjestäjän urh.juomasekoitus oli liian vahvaa ja seurauksena WC:ssä istummista. No tippuuhan se paino noinkin.

Link to comment
Share on other sites

Nonniin, eka mara takana - onneksi... :mad0228:

Kokemusta tuli roppakaupalla - esim. siitä ettei kannata yliarvioida kuntoaan ja lähteä riskillä ekalle maralle, heh, heh.

Maaliin kuitenkin päästiin ja jopa alle 4 tunnin, joten minimitavoite täyttyi. Kokemuksesta viisastuneena (toivottavasti) ensi kerralla hieman erilainen taktiikka odotettavissa.

Milloinhan sitä voisi lähteä kokeilemaan seuraavaa, Kuopion itsepäisyysmaralle... jäi kyllä sopivasti kismittämään, että pitää tuo ihanuus kyllä uudelleen kokea. :smiley:

Link to comment
Share on other sites

Vuoden viimeinen maraton takana. Eipä paljon viittis muistella mutta kerronpa jotakin.

Tavoitteena oli juosta 4:30 kilometrejä. Meno ei kuitenkaan tuntunut niin helpolta kuin maratonin alussa yleensä on tuntunut, jalat oli jotenkin jäykät. Ajattelin että ne siitä vertyisi, mutta päinvastoin, ne vain muuttuivat entistä jäykemmiksi. 15km paikkeilla jo alkoi tuntumaan siltä että tästä ei tuu yhtään mitään. Jatkoin kuitenkin väkinäistä menoa.

Puolimatkan saavutinkin vielä tavoitteen mukaisesti 1:35 ajassa. Mutta silloin oli jo eväät syöty. Kilometriajat alkoi nimittäin siinä vaiheessa jo tippumaan, samoin syke! Elikkä energiat loppu. Loppupuoli olikin sitten tuskaa ja kilometriajat romahti: 4:50, 5:00, jopa 5:25. Ja kun kilpakumppaneitakaan ei näkynyt edessä eikä takana niin en oikein löytynyt motivaatiotakaan muuhun kuin lönköttelyyn jotenkuten maaliin. Loppuaika oli 3:16:43, eli kaikkien aikojen huonoin Kaunistolla juoksemani aika.

Jos syitä tässä etsiskelisi (muitakin kuin huono kunto) niin tankkauksen epäonnistuminen, viimeistelyharjoitusten puute ja suhteellisen lyhyt aika edellisestä maratonista (4 viikkoa) lienevät syynä. Viikkoa ennen maratonia alkaneen päkiäkivun takia en juossut maratonviikolla ollenkaan ja liekö se sitten vaikuttanut hiilareiden "uppoamiseen". Aina ennen olen tankkauksen aikana tehnyt pari kolme lyhyehköä maratonvauhtista treeniä, nyt siis vain laiskottelin.

No, kokonaisuudessaan ihan hyvä kausi kuitenkin takana: kaksi onnistunutta maratonia ja ennätykset sekä maralla että puolikkaalla. Tästä viimeisestä jäi kuitenkin vähän huono maku.

Mutta nyt saa juokseminen riittää! Enää en lenkkareihin koske, en ainakaan ennen torstaita!

Link to comment
Share on other sites

Onneksi olkoon jello eka marasta ja ihan kelpo ajalla! Uutta matoa koukkuun itsenäisyyspäivän korvillla!

"Ei se V-M aina vaan kule." Mies vain painelee "lönköttelylläkin" kovaa kyytiä... Hyvä kausihan sulla on tosiaan kokonaisuudessaan takana, josta voi reilusti kulkea rinta rottingilla.

Mites on, laitetaanko yhteisiä tavoitteita talven testikympeille ja ens kesän maroille?

Link to comment
Share on other sites

Onneksi olkoon jello eka marasta ja ihan kelpo ajalla! Uutta matoa koukkuun itsenäisyyspäivän korvillla!

Mites on, laitetaanko yhteisiä tavoitteita talven testikympeille ja ens kesän maroille?

Kiitos!

Ajattelin ottaa ohjelmaan Iin testikympit tänä talvena, joten sielläpä sitten ehkä nähdään seuraavan kerran.:yaya:

t. Jello

PS. Onkos meillä tulossa se syksyn cooperi Kempeleessä?

Link to comment
Share on other sites

Mites on, laitetaanko yhteisiä tavoitteita talven testikympeille ja ens kesän maroille?

Jo vain voidaan asettaa, mutta sulla on jo kympillä sellaiset noteeraukset joista meikä voi vain haaveilla! Tarkoitus toki on Iin testikympeillä käydä. Vielä ei Iin Yrityksen sivuille ole tullut aikatauluja mutta jos mennään entiseen malliin niin eka kisa on ehkä 27.10. 40 minuutin alitus olis kiva mutta kova tavoite meikäläiselle.

Maratonin tavoitteita ensi kaudelle täytyy vielä miettiä, riippuu miten saapi motivoitua itsensä treenaamaan. Tietenkin se kolmen tunnin alitus kiinnostais, mutta on se vielä niiiin kaukana...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy