Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 30.9


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

Suunnittelin huomenna juoksevani ekan lenkin pariin viikkoon.

...Ja tulihan se sieltä: 8.7 km 46:13' (5:19'). Ekan 425 m kävelin ja sitten aloin kevyesti juosta. Km 2-5 juoksin 5:04' vauhdilla. Loppu 2,5 km 5:12' vauhdilla. Päälle vielä 5 km palauttaavaa pyöräilyä (taas piti hakea polkipyörä kun se jäi perjantain viihdeillassa työpaikalle).

Link to comment
Share on other sites

Jos jokin voi mennä pieleen, niin tällä kertaa kaikki. Koko viikon väsynyt olo, ja outo päänsärky ovat tänäänkin jatkuneet. Lisäksi vilunväreet aamulla vähän epäilyttävät. Ehkä tässä kohta saa odottaa jotain pöpöä tai ainakin kuumetta. Jos sitten ei ole mitään terveydellistä syytä näille korkeille sykkeille, niin kunnon suhteen on vialla ja paljon. Ja silloin voi unohtaa ennätyshaaveet Vantaan puolikkaalla. Ehkä siirrynkin suosiolla katsomon puolelle, ja ihastelen, kun tosimenijät juoksee. Nyt ei näytä hyvältä ei. Eikä voi edes polvea syyttää. Lisäksi lenkin aikana sain tutustua pusikkoonkin, kun vatsa vinoili. Jos tästä lenkistä jotain hyvää keksii, niiin kait painonhallinnan kannalta oli hyvä lenkki. Muuten lähinnä säälittävän huono lenkki :mad0228: Pururadan vaikea maastokaan ei selitä näin korkeita sykkeitä ei.

12.34 km / 1:19:50 / 6:28 min/km / avg. 152 !!!

p.s. Toivottavasti Berliinissä juoksu kulki paremmin

Link to comment
Share on other sites

Taas on pyöräilty. Syyskuun viimeinen päivä ja lyhkäsissä housuissa sai ajella, aika luksusta :)

Tein VK-treenin pyörällä. Puolen tunnin verran jälkeen tunti VK:ta. Vetelin pienellä keskiöllä koko pätkän, tavoitteena pitää kovia kierroksia jaloissa maratonia silmällä pitäen. Pyöritykset olivatkin n. 110 tai hiukan yli. ainoastaan joissan isoimmissa ylämäissä kierrokset luonnollisesti laskivat. Tunnin aikana matkaa taittui 34,1km ja syke oli 156. Täysillä ei menty, mutta reippaasti nyt kuitenkin.

Koko lenkki oli 64,2km 2.07 ja syke 141. Hyvä kun saa edes tällä tavalla treenejä vietyä läpi. Toivottavasti viikon kuluttua juostaan Pirkkaa jo suht vaivoitta.

Link to comment
Share on other sites

Jos jokin voi mennä pieleen, niin tällä kertaa kaikki. Koko viikon väsynyt olo, ja outo päänsärky ovat tänäänkin jatkuneet. Lisäksi vilunväreet aamulla vähän epäilyttävät.
Pidän peukkuja, ettei ole pöpö. Mutta samaltahan tuo tuntui mulla tiistaina, vaikka sykkeet eivät ihmeemmin nousseetkaan. Vantaallehan tulee kohta osanottajakato, kun puolet tippuu remmistä...
Link to comment
Share on other sites

Peruskuntoilu metsätöiden merkeissä jatkuu. Tänään 1,5 tuntia moottorisahan kahvassa ja pöllejä raahaamassa. Keskisyke 124 (68 % max).

Seuraavaksi pitäisi tarttua kirveen varteen ja lyödä klapeiksi tuo hirveä puukasa tuosta pihasta. Mahtavaa peruskestävyysliikuntaa, kun muistaa pitää kunnon tempon yllä. Ja kaupan päälle tulee parin vuoden polttopuut...

Link to comment
Share on other sites

Jeeeee!!!!

Kahden viikon lepäilyn jälkeen Perjantaina PK lenkki 12 km ja tänään 23 kilsaa vauhdilla. Jalkavaivat on vaivannu kaksi viikkoa. Fyssari todennäköisesti pelasti mun Ahvenanmaan maran. Särkyä jalan ulkosyrjällä ja lonkassa. Särkylääkekuuri ja Ice power hoiti akuutin tulehduksen ja fyssari juoksuasennon. Näillä eväillä juoksu taas kulkee.

Tänään kokeilin lisäksi vanhoja lenkkareita (juostu 920 km) ja ne toimi vieläl tosi hyvin.

Eli tänään saldona 23 kilsaa, aika 1.55 t. Pace average 4.59/km

Elämä hymyilee taas !!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy