Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Järvikulman puolimaraton Kangasalla 20.10.?


Recommended Posts

No joo, kaikki muutkin taitavat olla ihan uunoina tämän suhteen.

Soittelin järjestäjälle, ja hän kertoi reitin kiertävän Kangasalan Kirkkojärven ja keskustan. Ihan kuulemma hienot on maisemat ja mukava, monipuolinen reitti. Mitään jättimäkiä ei ole, toki pientä maastonvaihtelua. Että näin. Tulkaahan joku muukin mukaan, ettei tartte itsekseen hölkötellä! No joo, huhu kertoo, että viime vuonna oli 50 juoksijaa.

Link to comment
Share on other sites

No joo, nyt oli ilmoitus paikallislehdessä myös näistä maksuista ym.

Osallistuminen maksaa 20 e, rahat pitäisi laittaa tilille viimeistään 17.10. Jälki-ilmoittautuminen la tunti ennen aloitusta. Juoksu alkaa klo 14 Järvikulman autokoululta, Kangasalan Ellintieltä - ihan siis keskustasta.

Ilmoittautuminen tapahtuu meilitse, osoiteeseen on jyrki.annala@järvikulmanautokoulu.fi. Sarjat ovat miehet ja naiset.

Link to comment
Share on other sites

No nyt niillä on vähän infoa tuolla autokoulun nettisivulla: http://www.jarvikulmanautokoulu.fi/?page=maraton

Tuli sitten ilmottauduttua kans, kun ihan naapurikunnassa on. Jokohan sitä uskaltaisi havitella alle 1:40 aikaa? Tietäisi kyllä Ruissalojuoksuun parannusta yli 4min. Mutta nyt ei ainakaan voine selitellä alkuruuhkaan juuttumisella... :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Oli ihan hauska juoksu Kangasalla. Kelikin oli mukava, vaikka vähän vilpoiselta meinasi ennen lähtöä tuntua. Reitti on kyllä aika nopea, hiekkatieosuudesta huolimatta. Että täällä kannattanee ennätyksiä jatkossakin yrittää.

Yritin tällä kertaa lähteä vähän reippaammalla alkuvauhdilla, koska aikaisemmissa puolikkaissa on tullut negatiivista splittiä 4-5min, mikä lienee vähän liikaa. Juoksu meni ihan hyvän tuntuisesti ja keskivaiheilla juoksin 5-10km yhtämatkaa aika kovankuntoisen kaverin kanssa. Sitten kun alkoi itsellä ylämäessä sykkeet huitelemaan jo 188, oli pakko antaa hänen mennä menojaan, ettei tule noutaja.

Ainoa harmi oli, että loppuvaiheessa kun piti kääntyä Finnentielle, seurasinkin edessä harhaan juoksevaa aina Riihitien risteykseen asti, josta sitten perässä tulleen neitosen kanssa käännyttiin takaisin. Nettikartoista mittailemalla ylimääräistä tuli 650-700m. Ajassa lienee yli kolmen minuutin luokkaa. Eli ilman eksymisiä olisi se tavoitteena ollut 1:40 alittunut reiluhkosti, mutta nyt on tyytyminen 1:41 loppuaikaan, onhan sekin uusi enkka. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Tuo loppuvaiheen reititys oli tosiaan vähän vaillinainen, siinä oli omalla kohdallanikin pientä hapuilua. Eli tuohon Finnentien risteykseen voisi ensi kerralla laittaa oikein reittiviitan myös paluujuoksijoille.

Muuten Kangasalan järjestelyt olivat mukavan pienimuotoiset ja lämminhenkiset. Toivottavasti tapahtuma järjestetään ensi vuonnakin.

Link to comment
Share on other sites

Juu, oikein mukava tapahtumahan tuo oli - kiva maaseutureitti, jopa hiekkatietä mukana, kaunis, tyyni sää ja leppoisa tunnelma. Ensi vuonna kannattaa tapahtumasta tiedottaa vähän paremmin, järjestelyt olivat huomattavasti paremmat, kuin osasi odottaa.

Oma juoksu kulki ihan kunnon mukaisesti - 1.45 alittui ja sykkeet pysyivät kurissa. Katrille kiitokset kiritysavusta ja onnea matkaa Ateenan maratonille!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy