Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Anjalankosken maraton 13.10.


Recommended Posts

Anjalankosken maraton ja puolikas juostaan 13.10. klo 12 alkaen. Ilmeisesti kyseessä on suhteellisen pienimuotoinen tapahtuma, jolla ei näytä olevan nettisivuja. Viimevuotisen keskustelun perusteella tarjolla saattaa olla ns. miellyttäviä elämyksiä, mutta voisiko joku valaista tapahtumasta tarkemmin? Minkälainen reitti, mitä on/oli tarjolla huoltopisteillä? Kommentteja kokeneilta? Menijöitä?

Link to comment
Share on other sites

http://www.anjalankoski.fi/Etusivu_files/content.jsp?id=11204

Tollaset tiedot anjalankosken sivuilta!

Itellä tarkotus oli mennä tuonne elämäni ensimmäisee juoksutapahtumaan puolikkaan muodossa, mutta ny 3 viikkoa vaivannut itbs kummittelee ja juoksut ollu tauolla muutamaa kokeilua lukuunottamatta... kyllä lähden lönköttelemää läpi jos ens viikolla antaa jo kympin hölkätä!

Link to comment
Share on other sites

Kävin tuon kerran juoksemassa ihan entisten kotiseutujen kunniaksi. Maraton juostaan kahtena kierroksena Inkeroisista Myllykoskelle ja takaisin. Maisemana tehdasyhdyskuntaa, maalaismaisemaa ja pikkukaupungin taajamaa. Muistikuvien mukaan reitti oli yksi tasaisimmista juoksemistani maratoneista. Yksi terävä ja lyhyt nousu alkukilometerillä jäi mieleen. Jos sattuu tuulinen päivä, pitkillä suorilla on tekemistä. Huoltopisteiden antimet olivat varmaan ne tavanomaiset, ensimmäinen taisi olla vasta vitosen kohdalla.

Niin, ja tämä on oiva kohde yksinään juoksemisesta pitäville. Juoksin silloisen ennätykseni 3.34, ja vähintään 37 kilometriä kipittelin yksikseni.

Mieleen jäi vielä asialliset huoltotilat ja tietenkin pikkutapahtumasta helposti irronnut :1st:

Link to comment
Share on other sites

Juoksin viime vuonna puolikkaan täällä. Jos (kuten oletan) lenkki on sama kuin aiemmin, niin kisa juostaan 21 km lenkkinä, koko maran juoksijoilla siis 2 kierrosta. Lähtö- ja maali Tehtaanmäen koulun luota. Viime vuonna maaliintulijoita kaikki matkat huomioiden oli vajaat sata, joten suht pienimuotoisesta kisasta on kyse. Sinällään järjestelyt olivat kaikin puolin ok, ja tuolla väkimäärällä ei suihkuihinkaan ollut tolkutonta ryysistä.

Lenkki sinällään on melko tasainen, valtaosin asfalttia. Hiekkatietä muistaakseni parissa kohtaa, suht alussa ainakin sekä jossain puolivälin jälkeen. Reittiin mahtuu myös pyörätietä ja autotien reunassa juostavaa osuutta, eli kaikkea mahdollista. Juomapisteitä (vesi & urheilujuoma) oli per kierros "normaali" määrä. Viime vuonna tuuli melkoisesti ja reitti on tuulelle altis, avointa paikkaa on jonkin verran. Muistan mananneeni, kun lopun pitkällä & suoralla pyörätieosuudella tuuli oli vastainen (totta kai...) ja taivalsin yksin, ettei maali tule ikinä, vaikka maalin läheisyydessä ollut tehtaan piippu näkyi jo pitkän matkan päähän. No, silti hengissä perille...

Link to comment
Share on other sites

Puihin meni!:shithappens: Monttubileet samalle päivälle. Yyh... kaiken hyvänä lisäks kuumeessa tällä hetkellä. Polvi antaa jo juosta mitä tuossa aiemmin valittelin... ihan persiilleen Voi Tana...Kele!! ttu!!!:mad0228:

Don`t worry! Ellei luupuisto-orgioissa mene pitkäksi, niin heti seuraavana päivänähän on vastaava sessio ainakin Vantaalla. Eka startti voi olla mukava vetää isommassa porukassa, voi auttaa vaikeiden hetkien yli.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy