Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 23.9.


joukor
 Share

Recommended Posts

Kun tuo koipeloinen ei tykkää juoksusta, niin hyppäsin kuntopyörän päälle testaamaan. Takana siis koko viikko käytännössä lepoa jaloille. Kattelin yleisurheilua ja ajattelin ajella juoksujen aikana kovempaa, muuten palauttelua ja PK:ta.

Teeniin sisältyi lopulta yksi 400m, yksi 1500m, miesten 3000m esteiden ja miesten vitosen kisat. eli nuo pätkät siellä VK:lla, muuten kevyempää. Syke nousi välille 150-160 reippaammissa pätkissä, keskisyke 127. Ajoin yhteensä 1h 30min.

Jalka ei haitannu ajaessa laisinkaan. Eli lihas on edes jossain hapessa. Kahtellaan jälkituntemuksia ja toivotaan juoksulenkkejä tulevalla viikolla. Muutoin menee pyöräilyksi.

Link to comment
Share on other sites

LI:n kanssa pururadalla, ja kiersin pienen lenkuran 11 kertaa. Alussa sykkeet totteli mukavasti, tosin silloin hipsuteltiin aika hissukseen. Lenkin keskivaiheilla otin vähän reippaammin, ja tein "lennosta" muutamia mäkivetoja, jotka nosti sykkeet myös aika mukavasti. Vauhtiin nähden yllättävän korkeat sykkeet, ja selkeesti pururadalla ei olisi mitään mahkuja juosta puolikkaan ennätystä. Kyllä Masun juoksijat ovat hurjaa jengiä, kun jaksavat kiertää 1,8 km lenkuraa useimmat yli 10 tuntia. Noh, tämä meidän 1,52 km:n lenkura on toki hieman vaativampi muutamine nousuineen, mutta silti huikeeta masut :kumarrus:

18.42 km / 2:15:10 / 7:20 min/km / avg. 138

p.s. Kesän/syksyn aikana on samoilla keskisykkeillä päästy selkeesti alle 7 minsan vauhtia, joten kaippa tuo sitten oli hiukan vaativampaa maastoa. Tosin eCross hakee vielä vertaistaan vaativuudeltaan :huh:

Link to comment
Share on other sites

Viimeinen "kunnon lenkki" ennen Joutsenoa. 12.2km fiilistellen. Välillä kokeilin maratonvauhtia. Kevyeltä tuntui. Hyvältä näyttää tässä vaiheessa. Toivotaan, ettei ensi viikon kolme tenttiä vie kaikkia energioita...Täytyy yrittää pitää tankkauspuolesta ja levosta erityistä huolta ensi viikolla, kun kerran sattui pahin tentti ruuhka juuri samalle viikolle kauden päätavoitteen kanssa:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy