Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tippavahti


3.40
 Share

Recommended Posts

:etsivä Koska on tarkoitus pitää tipaton Tammikuu, kuten viime vuonna, avaan tämän ketjun.

Lupaan kirjata tänne joka ikisen alkoholijuoma-annoksen välittömästi, heti seuraavana kertana kun avaan palstan mahdollisen lipsumisen jälkeen.

Jos joku haluaa julkistaa tipattomuutensa, ja on valmis lähtemään mukaan, ei kun tänne vaan kuittaus.

Uhraan tipattomuuden alttarille myös täten 15.1. Lohjan ultrakisan jälkeisen "perinteisen" olutpalautumisen, joka on yleensä ollut noin puolen tusinaa keskiolutta.

Täysraittiilta henkilöiltä saisi tulla kannustuksia tai kuittauksia mielellään myös.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kannustan täältä. Tipatonta tammikuuta en lupaa, koska viimeisestä maistamiskerrasta on melko monta kuukautta. Kaapissa on ollut jo pitkän aikaa amarettopullo. Liekö jo pölyn peittämä. Mutta saatan naukun ottaa tammikuussa tai sitten joku toinen kuukausi. Saattaa jäädä aukaisemattakin tänä vuonna.

Mutta minä teen vastalupauksen. Jos pullo aukaistaan tammikuussa, tunnustan teille heti välittömästi sen.

Viimeisestä kapakassa käynnistä tulee 6,5 vuotta. Eikä kyllä sinnekään ole kiire. Olen tainnut vissiin juhlia oman kiintiön täyteen *tylsä tyyppi*.

Link to comment
Share on other sites

Minä olen harkinnut kokonaista vuotta tipattomana. En juo paljon, toisinaan voi mennä parikin kuukautta, ettei tippaakaan tule juotua, mutta siitä huolimatta. Yleensä sitten menee viinilasi tai pari, mutta jos sitten vahingossa erehtyy ottamaan enemmän, olo on seuraavana päivänä niin hirveä, että ei oo tosikaan. Vaikka ei mielestään paljon joisikaan, niin jälkimaku on ihan hirveä. Yleensä henkinen morkkis on vielä suurempi, vaikka mitään pöljää en tekisikään. En siis suoraan sanoen nauti juomisesta yhtään, joten se vähäkin voisi jäädä ottamatta. Mitään en lupaa, mutta tuskin tässä päätöksessä pysyminen on vaikeeta. Kattellaan, miten lähtee menemään. Tiedä vaikka siitä tulis uusi elämäntapa.

Link to comment
Share on other sites

Eilen oli niin ankea päivä, :karvinen että ehdottomasti ainakin tipaton tammikuu. Itseasiassa tein itselleni lupauksen, että tipattomuutta saa jatkua kunnes maratoni on juostu, eli terwamaratonin jälkeen sitten toivottavasti :juom .

Vaimo alkaa jo epäillä jotain, tokas tuossa lauantaina, että: "Et kai sää vaan jotakin maratoonia meinaa juosta, ko käyt jatkuvasti lenkillä?" Mutisin siihen jotaki ja painuin ulos.

Link to comment
Share on other sites

Mikä pistetään rangaistukseksi lipsumisesta? Pitkän lenkin juokseminen ilman alushousuja? 20*200m ylämäkijuoksu ilman pipoa?

Laitan itselleni panokseksi pitkän lenkin (vähintään 30 km) juokseminen shortsit jalassa, heti kun ilman lämpötila nousee ensimmäistä kertaa läträämisen jälkeen -1 asteeseen, tai yli.

Uudenvuoden yönä nautittuja alkoholeja ei tähän tipattomuuteen lasketa takautuvasti mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy