Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jos joku toinen päättäis


unaz
 Share

Recommended Posts

  • Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kuulkaapas ihmiset, minulla on ihana mies, mutta hän inhoaa sellaisia naisia, jotka ei osaa päättää. Onko päättämättömyyden vihaaminen kuinka yleistä miesten keskuudessa? Tai naisten?

Tunnustan, että ärsyttää toisten päättämättömyys. Itse kun tuppaan menemään ja miettimään (ehkä) jälkeenpäin... Eikös elämässä ole parempi katua tekojaan kuin tekemättä jättämisiään? Siis jos katua tarvitsee ollenkaan :icon_rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Mun pitäis päättää, lähdenkö pitkälle lenkille sunnuntai-aamuna klo 8 vai maanantaina suoraan pitkän työpäivän päälle klo 17.30. Kumpikaan ei houkuta, mut jos aion Vantaan maralle, mun on nyt jompikumpi valittava, muuten jää pitkis kokonaan juoksematta HCM:n ja Vantaan välillä. Joku sanoo tietty heti, että aamulenkki, mut mietipä, jos pelkäät hulluna karhuja (ja aamutuimaan niitä täällä Vihdissä suorastaan vilisee ;)), ja muutenkin aamulenkki on nihkeetä kamaa (jalka ei nouse ja sykkeet on tapissa ja kiva ois vain kääntää kylkeä...), kumman pahan valitsisit? Lenkin jälkeen olo on tietty molemmissa tapauksissa silkkaa euforiaa, eli paha tässä tapauksessa on vain liikkeellelähtö.:snoopy:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy